Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 (düzenlendi) Herkese merhaba, Elimde bir süredir bulunan fazlalıkları elden çıkarmak istiyorum. Zaten herkes beni tanır amacım para kazanmak değil, gerçekten ihtiyacı olan birilerine gitsin. Bazı şeylere tutar koydum ama al-sat olmasın diye koydum. Bazı şeyleri de hediye edeceğim isteyene. Buradan birileri alırsa iyi olur yoksa başka yerlere yazacağım. Not: Tüm ürünlerde kargo alıcıya aittir. Not2: Aksi belirtilmediği sürece tüm ürünler garantisiz ve kutusuzdur. Chromecast 1. nesil, kutulu eksiksiz içerik sadece orijinal micro USB kablosu yerine beyaz bir microUSB kablosu var, çok az kullanılmıştır. SATILMIŞTIR Maxtor 1TB USB 2.0 3.5' HDD (modelini bilmiyorum), arşiv amaçlı kullanıldı çok fazla okuma/silme yapılmadı. Adaptörü ve Mini USB kablosu mevcuttur. SATILMIŞTIR WD 1 TB USB 2.0 3.5'' HDD (eSata ve Firewire da vardır) arşiv amaçlı kullanıldı çok fazla okuma/silme yapılmadı. Adaptörü ve Mini USB kablosu mevcuttur. SATILMIŞTIR Plantronics Gaming Kulaklık GameCom 377, çok az kullanıldı. mikrofon ve ses girişi ayrı ayrı olan modeldir. Çok temizdir. SATILMIŞTIR Belkin akım koruyucu (telefon hattı/modem koruyucu), hiç açılmadı kutulu. 25 TL PS3 Eye Camera - Çok az kullanıldı. Hediye PS3 SingStar mikrofon seti (PS4 ile çalışıyor mu bilmiyorum) Hediye Eylül 20, 2017 Vieri tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 HDDlerin SMART değerlerinin ekran görüntüsünü eklemek mümkün olur mu acaba? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 (düzenlendi) Nedense başlığı editleyemedim. SMART'lar burada, hiç kullanmamıştım olduğu gibi ekliyorum Bu arada Chromecast rezervedir. Eylül 2, 2017 Vieri tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Plantronics kulaklık satılmıştır, edit yetkim gelince kaldıracağım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 WD 1 TB USB 2.0 3.5'' HDD (eSata ve Firewire da vardır) arşiv amaçlı kullanıldı çok fazla okuma/silme yapılmadı. Adaptörü ve Mini USB kablosu mevcuttur. 60 TL Maxtor 1TB USB 2.0 3.5' HDD (modelini bilmiyorum), arşiv amaçlı kullanıldı çok fazla okuma/silme yapılmadı. Adaptörü ve Mini USB kablosu mevcuttur. 50 TL İkisi 100TL uyar mı? Kargo masrafı çıksın hiç olmazsa. İstanbul anadolu yakası ise elden de alabilrim. Ödemeyi nasıl yapacağız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Uyar, 30 minutes ago, 4x4 said: WD 1 TB USB 2.0 3.5'' HDD (eSata ve Firewire da vardır) arşiv amaçlı kullanıldı çok fazla okuma/silme yapılmadı. Adaptörü ve Mini USB kablosu mevcuttur. 60 TL Maxtor 1TB USB 2.0 3.5' HDD (modelini bilmiyorum), arşiv amaçlı kullanıldı çok fazla okuma/silme yapılmadı. Adaptörü ve Mini USB kablosu mevcuttur. 50 TL İkisi 100TL uyar mı? Kargo masrafı çıksın hiç olmazsa. İstanbul anadolu yakası ise elden de alabilrim. Ödemeyi nasıl yapacağız. Uyar, yarın kargolarım sana da uygunsa veya Levent, 4. Levent, Ortaköy, Sahil hattı (Ortaköy - Bebek) herhangi bir yerden elden de alabilirsin. Ödeme nasıl istersen istersen elden ödersin istersen EFT/Havale. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Tel no verebilirmisin? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Özelden gönderdim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Son kez güncelliyorum zaten esas satılacakların hepsi satıldı. Gerisi hediye sayılır İsteyen varsa yazabilir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş