Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Selamlar, Linksys'in X3500 modeli modem-router cihazı. Cihaz hiç kullanılmamıştır, gigabit Ethernet yanında dual band Wifi destekler. 802.11ac desteği bulunmaktadır. Kutusu hasarsızdır, kutu içeriğinde eksik yoktur. Garantisi doldu maalesef. Kozyatağı civarındaysanız elden alabilirsiniz ya da Yurtiçi Kargo ile yollayabilirim. Kargo masrafı alıcıdan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Başka talip yoksa ben alabilirim.. Superonline'nin verdiği modem ile bağlantı sorunum var.Onun yerini alacak.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 (düzenlendi) Tamamdır hocam işinizi görecektir sanıyorum, adres atarsanız yarın sevk etmeye çalışacağım. Bu arada, bugün verdiğim iki ilanda da dalgınlıkla fiyat belirtmeyi unutmuşum. Nasıl çıkacağız bu işin içinden bakalım. Sevgiler, selamlar, LP Ağustos 14, 2017 Levent P. tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Levent Bey merhaba; Siz fiyat yazmayınca daha önce yaptığınız gibi hibe ürün sandım. Siz fiyatı ilana ekleyin bir müddet bekleyelim bende markaya yabancı olduğum için biraz kurulum ve inceleme videosu izleyeyim. Eğer sorun olmazsa ürünü alırım.. Selamlar.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş