Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 (düzenlendi) Selamlar, Silverstone Strider Plus 1000 Watt güç kaynağı. Model numarası SST-ST1000-P Silverstone'dan test sistemi için almıştım, proje iptal olunca kutusunda kaldı. Hiç kullanılmamıştır, kutusunda hasar yok, kablolarında vs eksik yok. Garantisi doldu maalesef. Kozyatağı civarındaysanız elden alabilirsiniz ya da Yurtiçi Kargo ile yollayabilirim. Kargo masrafı alıcıdan. Ağustos 14, 2017 Levent P. tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Abi ben talibim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Vadesi dolmaya başlayan Vantec 500w psu yerine bende talip olabilirim sgi almazsa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 SGI tamamdır hocam, yarın sevk ediyorum aksaklık olmazsa. Death kısmet değilmiş diyelim, ilk SGI istedi. Sevgiler, selamlar, LP Bu arada, bugün verdiğim iki ilanda da dalgınlıkla fiyat belirtmeyi unutmuşum. Nasıl çıkacağız bu işin içinden bakalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2017 Fiyat olmayınca hibe olarak düşünüldü sanırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Açık arttırma yapalım o zaman Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş