Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 On 13.08.2021 at 12:35, mucan said: Google Maps'de Rota Seçeneklerinde "Ücretli Geçişleri Kullanma" seçeneği "YİD yolları" kapsamıyor mu? Bende uzun yolda genelde Yandex Navi kullanıyorum. Hız sınırı aşılınca uyarı vermesi kolaylık sağlıyor. Örnek vereyim, Mersin/Adana tarafından Ankara'ya gideceğiz. Yolun belli bir kısmı (Pozantı'ya kadar olan kısım) ücretli otoban olmak zorunda, 20 TL civarında bir şey alınıyor ve alternatifi yolun zaman/yakıt maliyetine değiyor. Pozantı'dan sonra eskiden olduğu gibi normal devlet yoluna dönülebiliyor, süresi de makul. Ama navigasyon Pozantı'dan sonra Niğde Ankara YİD'ine sokuyor, km olarak uzuyor, süre olarak sadece 8 dakika fark ediyor ve 125 lira gibi bir ücreti var. Trafiği kolaylaştırmak için değil gerçekten deli dumrul vergisi almak için yapılmış. Ücreti geçişleri kullanma dersen ilk baştaki kısma da sokmuyor, kullan dersen de o kazığı yemen için elinden geleni yapıyor. Yolu bilirsen kurtulabiliyorsun ama zaten navigasyonu da bilmediğin yerde açıyorsun, biz Mudanya-Foça yaparken toplamda 15 dakikalık bir "kazanç" için 128 lira gibi bir para ödedik, dahası yolda görmek istediğimiz yerleri de gezemedik, erkenden gitmiş olduk. Definitive and infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 (düzenlendi) YİD (a.k.a kol gibi kazık) yolları şunlar oluyor: (ve bu yolları filtreleme seçeneği maalesef gmaps'te yok) Eylül 20, 2021 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 bu arada apple maps hala dandik mi? bi kullanan görmedim daha. ama street view efektlerini güzel yapmışlar vicuu vicu dönüyor kamera Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2024 Turkiye’deyken Yandex.navi kullaniyordum, lokasyonlarin kullanicilar tarafindan futursuzca eklenmesi yuzunde iki defa abuk yerlere gittigim oldu. Biri konut digeri okul adresiydi. POnun disinda gerek ara yuzu gerekse rota dogrulugu gayet yerindeydi. Apple maps ve google maps de denemistim ama yandex basarili degildi, ama benim bilgim dort yil oncesine ait, belki su an iyilerdir bilemiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 On 5/17/2024 at 9:05 PM, infestor said: bu arada apple maps hala dandik mi? bi kullanan görmedim daha. ama street view efektlerini güzel yapmışlar vicuu vicu dönüyor kamera Değil ama Google Maps bana daha rahat geliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2024 Google Maps şehirler arası yollarda öyle yollara sokuyorki ... Her seferinde düz gitmek varken ya köy yollarına sokuyor yada daha kötü alternatif yollara sokuyor. Ana yollardan götüremiyor. Ancak apple haritaları ana yollardan götürebiliyor. Bilmediğim bir uzun yola çıkarken iki navigasyon birden kuruyorum ama baktığım şey yoldaki tabelalar. İkisine de tam güvenmiyorum yani. achfighter beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Bir yeri aramak bulmak için Google haritalar çok iyi. Ancak navigasyon konusunda Google en kötüler arasında zirveye oynuyor. Yandex navigasyonda Google'dan daha iyi. Yeri Google'dan aratıp Yandex ile gidiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Yandex'e bir oy da benden. Lakin android autoda kullanılamadığı, daha doğrusu kullanmaya başlayabilmek baya meşakkatli olduğu için mecbur Google'la gidiyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 31, 2024 (düzenlendi) Benim gibi yön bulma özürlü biri için, Apple Maps en iyisi. Konuşan hatun'un sesini de değiştirmişler, ilk okul öğretmenim gibi yavaş, yavaş anlatıyor. Apple Car playe bağlıyorum, aracın ekranında mis gibi. Konuşmalarda sound sistemden geliyor. Sizin anlıyacağınız tam "idiot friendly". Yinede yanlış yola girersem hanım sağolsun düzeltiyor beni. Aralık 31, 2024 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 31, 2024 Apple Maps belki ABD'de is gorur ama Avrupa'da tamamen tırrık On 12/30/2024 at 10:12 AM, Mono said: Yandex'e bir oy da benden Yandex var mı hâlâ yauw😄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2 On 12/31/2024 at 13:29, infestor said: Apple Maps belki ABD'de is gorur ama Avrupa'da tamamen tırrık Dogrudur, Avrup deneyimim yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş