Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 su an hersey tamam alisiriz ederim cok sinir eden bir durum var sabah aksam ben dizi film izliyorum oyun oynarken wowda falan yada afk olup(windowed oynuyorum) media playeri clasic bazen 4-5 video bile cik olabilirdi birini durudurup otekine bakmak 2-3 olurnormalde ama simdi win 10 da minize edince hidden icona gidiyo cok kicik eskisigibi task barda kalmasini nasil saglamim always on top kullaniyorum oynarekn izlemek icinama banen lazim aloy paso edip minize ediyorum ama zirt pirt hiddien iconsa gir iskence Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 abi ne anlatmak istediğini bi anlasam yardım etmeye çalışacağım ama... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 (düzenlendi) neyse cozdum sanirim bisiler yazmistim sildim baska yerden biri yeni media player surunumun win 10da boyle traya gitme ayari oldugunu soyledi ondanmis.omru hayatimda dusunmemistim nasil olmussa winden degil playerdan mis Temmuz 27, 2017 nazareth tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş