Mesaj tarihi: Ocak 6 Sonu eksik olmuş biraz. Görebildiğim kadarıyla 32' ve 1440p kobinasyonu yok yeni OLED modelelerinde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 6 1 hour ago, CandleGarden said: yıllardır 32GK850G kullanıyorum. O yüzden 32' altına kesin inmem. Mevcutta 32' 4070TI kombosuyla 1440p'de memnunum. birebir aynı kombinasyondayım çok da memnunum. ve aynı şekilde ben de artık oled almak istiyorum ama maalesef 2k devri artık kapandı sayılır, 4k altı düzgün bir şey pek yok. oled monitör fiyatlarına ne zaman baksam mevcut monitörüm ölene kadar kullanırım heralde diyorum açıkçası biraz da fantazi, yani oled alsam ne olacak ki. 1 hafta sonra gözüm ona da alışacak ve normal gelmeye başlayacak. 32gk850 candır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 6 32 inç 4K monitör bana da uygun geldi bu arada kullanım açısından, ideal bana göre ama tabii kişiden kişiye değişir son derece sübjektif bir konu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş