Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 7 saat önce, stardust said: Tüh ya Ps5'de oynayamadan Pc'ye çıktı, görüyor musun şimdi Yorumları anlamadığım kesin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Eğer god of war falanda çıkarsa bir daha asla ps falan almam ben, beklerim 2-3 yıl pc de babalar gibi oynarım.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 2 hours ago, Squall said: Eğer god of war falanda çıkarsa bir daha asla ps falan almam ben, beklerim 2-3 yıl pc de babalar gibi oynarım.. adam bana tsushima diye diye ps5 aldırdı, şimdi söylediği şeye bak. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 1 saat önce, stardust said: adam bana tsushima diye diye ps5 aldırdı, şimdi söylediği şeye bak. Sırf tsushima için alınır konsol. stardust and emre666 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 (düzenlendi) https://www.videogameschronicle.com/news/days-gone-lead-says-dont-complain-if-theres-no-sequel-if-you-didnt-buy-it-full-price/ malum sony 2. oyuna izin vermemişti. oyunun yönetmeni ve senaryo yazarı ''ilk çıktığında tam ücretinden oyunu satın almayanlar, neden devamı gelmiyor diye şikayet etmesin'' türü bir açıklama yapmış. https://wccftech.com/days-gone-director-john-garvin-says-metacritic-score-is-everything-to-sony/ oyununuz metacritic den 70 aldıysa sony ipinizi çekerde demiş. aslında bu seriye bir şans daha verilebilirdi bence. oyunu almadım oynamadım ama ps5 in gücü ile ilk oyunda olmayan sürü zombi akımlarını daha çok koyabilirlerdi belki... Nisan 24, 2021 emre666 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 24, 2021 PS4'te oynadım , proda değil, sürüyle zombi akını var ps4'te , fps düşüşü falan yaşanmıyor. Zibilyon tane zombi saldırıyor. . https://www.youtube.com/watch?v=wHZUGx1mCKY . Kimse de oynamadı mı yahu bu mutteşem oyunu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 Bu oyun nasıldır? Gamespotta 10 üzerinden 5 vermişler çok düşük puan o kadar kötü mü? Pc ye almayı düşünüyorum oynanırsa Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 25, 2021 ben ps5'de başladım, yarıda bıraktım. 279TL verilecek oyun değil. İndirime girdiğinde bakarsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 Days Gone PS Plus ile bedava veriliyor su an... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 @stardustbenim hesaba ekler misin Days Gone bedavaymış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 28, 2021 2 hours ago, Pablo 'Definitive' Vader said: @stardustbenim hesaba ekler misin Days Gone bedavaymış. Senin hesaba zaten PS collection üzerinden çoktan ekledim Alper abi. Aylardır var senin hesapta Ne varsa ekliyorum ben merak etme, boş geçmem Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş