Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 (düzenlendi) Last of Us + World War Z gibi birsey olmus. Haziran 13, 2017 kronus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Zombilerin 1 Health'i var galiba şeker gibi eriyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bu oyun bana Resident Evil 4'ü hatırlattı biraz. Tabi onun çok daha iyi grafiklisi ama Last Of Us denebilir mi sanmıyorum bu kısa trailer'a göre. Ona göre çok daha fazla aksiyon var gibi. Sürekli bir zombilerden kaçış vs. Kötü mü derseniz değil de bir süre sonra hep aynı şekil olursa sıkabilir. Last Of Us çok farklı ve özel bir oyundu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Last of Us kalitesi falan beklemek zor, ama ben cok cok esinlenildigini hissettigim icin oyle yazdim. Iyi/kotu bilinmez tabi sadece videodan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 E3 2017 Sony konferansindaki bir diger exclusive oyun; Sony bunyesindeki bend studio'dan Days Gone; Oyunun biraz daha optimize edilmesi gerek ama... 2017 icinde cikacak yanilmiyorsam... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Bunun başlığı vardı ama eski başlığa yazınca da kızıyorlar, kapatıyorlar başlığı. https://www.cursedhardware.com/topic/1627-days-gone/#comment-42957 Karakter animasyonları falan güzel oyunun, böyle naught dog oyunu havası var biraz. Bakalım, nasıl olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Off pardon, hic bakmadim baslik var midir diye hakikaten... @Deathknight Hocam sana zahmet konulari birlestirebilir misin?.. Tesekkurler... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 Burdan devam edilebilir, konuları birleştirdim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 oyun çıktı. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/days-gone konsolüssü de izledim mekanlar, atmosfer güzel gözüküyorda silahla çatışma kısımları baya kötü. omg ps4 exculisive hell yeah!! türü bir oyun değil.(belliydi zaten öyle olmayacağı) tr store da çıktığı gün 429 tl olan pre-order fiyatının 299 tl ye düşmesi gibi de bir rezalet oldu. daha sonra 429 tl ye geri yükseltmişler millet tepki gösterip arada ki farkı isteyince. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 1 hour ago, emre666 said: oyun çıktı. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/days-gone konsolüssü de izledim mekanlar, atmosfer güzel gözüküyorda silahla çatışma kısımları baya kötü. omg ps4 exculisive hell yeah!! türü bir oyun değil.(belliydi zaten öyle olmayacağı) tr store da çıktığı gün 429 tl olan pre-order fiyatının 299 tl ye düşmesi gibi de bir rezalet oldu. daha sonra 429 tl ye geri yükseltmişler millet tepki gösterip arada ki farkı isteyince. Puaha çifte kavrulmuş rezaletin üstüne 2 top bezelyeli dondurma koymuşlar... Benim de o world war z deki gibi yığınla gelen zombi trailerlarından falan ilgilimi çekmişti o zamanlar, o nedenle izledim oynanışını falan ama ciddi manada iyi fikirlerin berbat uygulanmasıyla oluşmuş casual console trash olmuş.. çok yazık.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 89 tl ye inmiş ps store da. alacaktım ama spider man ı aldım o da 89 tl olunca. genel kanı potansiyelini heba etmiş vasat bir oyun.. sürü halinde zombi akınlarıda senaryonun son kısmında 2-3 kere oluyormuş sadece. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Bitiirmedim daha , bence kesinlikle vasat falan değil , grafik iyi oynanış menüler deli etmiyor yağ gibi akıyor. Ps4'e layık harika bir oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Gayet iyi bir oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 yahu kötü demedim zaten de healy sword ayarında bir exculisive işte. bir uncharted, god of war, last of us kalitesi yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 15, 2020 Ben beleşe kuzenden indirdim ama sarmadı beni. Gerçi çok şans vermedim emre666 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Bir PS Exclusive daha PC'ye geliyor, oyunun Steam sayfası online oldu : https://store.steampowered.com/app/1259420/Days_Gone/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Bu Sony yemin ederim mal. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 6 saat önce, Atrin said: Bu Sony yemin ederim mal. bu saatten sonra kimse bu oyun için ps4, ps5 almaz pc clilerden ne toplasak kardır dediler galiba.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 14 saat önce, Atrin said: Bu Sony yemin ederim mal. Yıllardır söylüyorum bunu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 Anlamadım Sony neden mal? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 40 dakika önce, Altan Yoklar said: Anlamadım Sony neden mal? Sony nin tek mermisi kaldı exclusive oyunları onuda günü kurtarmak için havaya sıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2021 (düzenlendi) 8 hours ago, emre666 said: bu saatten sonra kimse bu oyun için ps4, ps5 almaz pc clilerden ne toplasak kardır dediler galiba.. Aynen öyle demişlerdir. Horizon da aynı noktada PC'ye çıktı, bu da öyle oluyor. Sonrakiler de muhtemelen aynı olacak. PS üzerinde satıldığı kadar satılacak, sonra unutulunca PC'ye gelecek. Oyunu duymayanlar bile şimdi haberdar oldu, yeterince ilgi çektiler. Bu ilginin yarısı kadar satsalar neredeyse ölü duran oyundan nispeten iyi kâr elde edecekler. Mantıklı hareket. Yeni nesil exclusive'ler için zaten ellerinde PS5 var hazırda, onları oynamak için her şekilde PS5'e ihtiyaç duyulacak. Eski nesildekiler satabileceği kadar sattı zaten. Tutmayan ya da unutulan oyunları da zamanı geldikçe PC'ye çıkaracaklar. Şubat 24, 2021 SEP tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Tüh ya Ps5'de oynayamadan Pc'ye çıktı, görüyor musun şimdi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 God of War Gamepass'e geliyormuş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş