Mesaj tarihi: Haziran 13, 2017 E3 2017 konferansinda en ilgimi ceken oyun bu oldu, Quantic Dream'in yeni oyunu Detroit: Become Human; Muhtemelen 2018'de cikacak... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Oyun 25 Mayis'ta cikiyor, demosu da PS Store'a geldi... Daha once videolarda gordugumuz hatta yanilmiyorsam oyunun tanitimi sirasinda oynanan bolum yer aliyor demoda... Androidin biri calistigi evdeki kucuk kizi rehin aliyor ve sizin olaya mudahil olup olayi sonlandirmaniz gerekiyor... Ben oynanisi begendim yalniz bu oynanisla uzun bir hikaye anlatimi nasil olacak merak ediyorum... Demo basli basina bir senaryo mesela, son Hitman gibi episodic olsa bir suru episode cikar bundan gayet de guzel olur... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Bölüm sonlarında olasılıkları göstermesi biraz spoiler tadında olmamış mı? Yoksa bana mı öyle geliyor? Yani "6 farklı sonuç var ve bu sonuçların her birinde şunlar şunlar oluyor" demektense en azından "Yaptığın seçim dışında 6 farklı sonuç daha var ama neler olduğunu merak ediyorsan git tekrar oyna, 'yok öldürseler tekrar oynamam' diyorsan da işte böyle oluyor" türünden bir şey denseydi daha mantıklı olurdu bence. Oyunu bekliyoruz tabii, orası ayrı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş