Mesaj tarihi: Ekim 30 (düzenlendi) Babil'in En Zengin Adamı Özellikle çocuklarınıza da okutmanızda fayda olan, tasarruf yapmanın önemini çok güzel bir dille anlatan bir kitap. Ekim 30 Definitive tarafından düzenlendi Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30 7 saat önce, wazzap said: Lehçe olan orijinali öyleymiş. Dun aksam benim oglana sordum, dizi son sezona kadar iyidi dedi. Main caracter birakmis diziyi bozulmaya baslayinca. Ondan sonra Hamsworth, hangisi oldugu aklima gelmiyor simdi, kardeslerden birini sokmuslar diziye. Lehçe derken aksan mi demek istedin? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30 @Hugh Bulletabi senin oğlan kitapları okumamış veya oyunları oynamamış. Polonya dilinde yazıldı orijinali, o manada söyledim Lehçe diye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30 1 saat önce, wazzap said: abi senin oğlan kitapları okumamış veya oyunları oynamamış dogru olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş