Mesaj tarihi: Nisan 28, 2023 Henüz tavsiyelik bir durumu yok ama Twisted Metal'in dizisi geliyormuş... https://www.youtube.com/watch?v=cYb_HFHJJHs Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 1883 diye bir western buldum. https://m.imdb.com/title/tt13991232/ Çok çok kaliteli bir dizi. Vahşi batıya neden vahşi denildiğini sert bir dille anlatıyor. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 1 hour ago, Squall said: 1883 diye bir western buldum. https://m.imdb.com/title/tt13991232/ Çok çok kaliteli bir dizi. Vahşi batıya neden vahşi denildiğini sert bir dille anlatıyor. Sirf Sam Elliott yeter. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2023 1 hour ago, infestor said: Sirf Sam Elliott yeter. https://www.youtube.com/watch?v=0Bq9TOA7EiQ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2023 Silo'ya başladım ben de, AppleTV+'ta var. İlk üç bölüm güzel şimdilik. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2023 On 14.05.2023 at 12:30, wazzap said: Silo'ya başladım ben de, AppleTV+'ta var. İlk üç bölüm güzel şimdilik. İlk 2 bölümü izledim, beğendim. Roman uyarlaması olması artı özellik. Apple tv dizileri diğer yapımlardan bir tık daha iyi oluyor genelde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2023 Citadel 10 uzerinden 7 verdim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2023 Fubar Arnold abim dizi çevirmiş.8 bölüm. 27 ve 28 Mayıs'taki seçim hengamesinde kafamı dağıtmak için izledim. Ben Arnold Schwarzenegger'i çok severim ama Arnold dışında dizide izlenecek birşey yok, Arnie abim dizide CIA ajanıdır ve olaylar gelişir şeklinde bir konusu var. Arnold dışındaki oyuncular çok itici geldiler, özellikle obez sarışın lezbiyen ajan ablaya gıcık oldum. Ama işte bir şekilde izledim sonuna kadar ve kafa dağıtıyor. The Good Place Başta Ted Danson olmak üzere başroldeki oyuncuların döktürdüğü 20'şer dakikalık bölümleriyle 4 sezonluk Good Place'i herkese tavsiye ederim. Bu bunalımlı günlerde biraz olsun neşelenmek, güzel birşeyler izlemek istiyorsanız izlemeniz gereken dizi bu. Netflix'in envanterindeki kaliteli işlerden biri. Konusundan bahsetmiyorum,hakkında hiçbirşey okumadan ilk bölümü izleyin, konuyu anlarsınız zaten, gerisi de gelir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2023 On 5/29/2023 at 5:12 AM, Executioner said: Fubar Arnold abim dizi çevirmiş.8 bölüm. 27 ve 28 Mayıs'taki seçim hengamesinde kafamı dağıtmak için izledim. Ben Arnold Schwarzenegger'i çok severim ama Arnold dışında dizide izlenecek birşey yok, Arnie abim dizide CIA ajanıdır ve olaylar gelişir şeklinde bir konusu var. Arnold dışındaki oyuncular çok itici geldiler, özellikle obez sarışın lezbiyen ajan ablaya gıcık oldum. Ama işte bir şekilde izledim sonuna kadar ve kafa dağıtıyor. The Good Place Başta Ted Danson olmak üzere başroldeki oyuncuların döktürdüğü 20'şer dakikalık bölümleriyle 4 sezonluk Good Place'i herkese tavsiye ederim. Bu bunalımlı günlerde biraz olsun neşelenmek, güzel birşeyler izlemek istiyorsanız izlemeniz gereken dizi bu. Netflix'in envanterindeki kaliteli işlerden biri. Konusundan bahsetmiyorum,hakkında hiçbirşey okumadan ilk bölümü izleyin, konuyu anlarsınız zaten, gerisi de gelir. Fubar Yukariya, Arnolda atıfta bulunalm. ilk 3 bolumunu seyrettim. Arnold efendinin yeni bir CIA dizisi. Kızıyla beraber CIA ajanıdır ve ilk once bunu bilmiyorlar. 8 bolum. Eglendirici, çerezlik. Onuzumdeki ay Netflix servicini kesiyorum, kesilmeden once bitiririm herhalde. Executioner beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 https://www.youtube.com/watch?v=53_QT4NSB48&t=130 Yeni bülüç serisi geliyormuş, bülüç fanlarının ilgisini çeker herhalde, mesela @TiesTorN? TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 4 hours ago, Peregrine said: https://www.youtube.com/watch?v=53_QT4NSB48&t=130 Yeni bülüç serisi geliyormuş, bülüç fanlarının ilgisini çeker herhalde, mesela @TiesTorN? son kaldıkları yerden devam etseler keşke... Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 On 5/30/2023 at 1:07 PM, Hugh Bullet said: Fubar Yukariya, Arnolda atıfta bulunalm. ilk 3 bolumunu seyrettim. Arnold efendinin yeni bir CIA dizisi. Kızıyla beraber CIA ajanıdır ve ilk once bunu bilmiyorlar. 8 bolum. Eglendirici, çerezlik. Onuzumdeki ay Netflix servicini kesiyorum, kesilmeden once bitiririm herhalde. Spoiler Sezon bitimine bakılırsa devamı gelecek her halde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 Manifest, Netflix'de sürekli ana sayfada beni seç beni seç diye ortada zıplıyordu. Baktım sadece 4. sezonu var, malum yerlerden 1. sezonun 1. bölümünü izledim; fena saracak gibi duruyor... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 13, 2023 (düzenlendi) 6 minutes ago, Peregrine said: Manifest, Netflix'de sürekli ana sayfada beni seç beni seç diye ortada zıplıyordu. Baktım sadece 4. sezonu var, malum yerlerden 1. sezonun 1. bölümünü izledim; fena saracak gibi duruyor... iyi seyirler, bir ara hanımla beraber bizde seyrediyorduk. Fena bir dizi degil Jack Rya'nın 4. bölümünü bekliyorum şimdi Citadel de 6. bölümden sonra duruverdi. Bilmem devamı gelirmi. Haziran 13, 2023 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Star Trek: Strange New Worlds'ün ikinci sezonu başladı. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 For All Mankind'ı izlemeyen kalmamıştır sanmıyorum ama yine de yazayım. Beklediğimden çok ama çok iyi çıkmıştı, umarım yeni sezonu da gelir izleriz. https://www.imdb.com/title/tt7772588/ Silo iyi gidiyordu ama tıraşa başladı son iki bölümdür (s1e5-6) soğudum biraz, son bölümü izlemedim henüz umarım iyi çıkar. Sağlam sci-fi yakalarsanız paylaşın lütfen, daral geldi günlük koşuşturmadan. stardust and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 The Idol HBO işi. HBO'dan babam çıksa yerim, diye başladım ve yanılmadım. 2 bölüm yayınlandı; BluTV'de izlenebiliyor (veya torrent). Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 6 hours ago, Chronos said: For All Mankind'ı izlemeyen kalmamıştır sanmıyorum ama yine de yazayım. Beklediğimden çok ama çok iyi çıkmıştı, umarım yeni sezonu da gelir izleriz. https://www.imdb.com/title/tt7772588/ Silo iyi gidiyordu ama tıraşa başladı son iki bölümdür (s1e5-6) soğudum biraz, son bölümü izlemedim henüz umarım iyi çıkar. Sağlam sci-fi yakalarsanız paylaşın lütfen, daral geldi günlük koşuşturmadan. Tişikkirler. Bunu her nasılsa atlamışım; hayvan gibi güzel bir şeye benziyor. 🤤 Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 36 minutes ago, Najaz said: The Idol HBO işi. HBO'dan babam çıksa yerim, diye başladım ve yanılmadım. 2 bölüm yayınlandı; BluTV'de izlenebiliyor (veya torrent). Onu gördüm de o puan nedir aga????? MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2023 4 saat önce, wazzap said: Onu gördüm de o puan nedir aga????? Kadının hasından anlamayan kıskanç kuiirci oç'ları diziyi boklamışlar işte. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 The idol iyi güzel de kadının tramvalarını izlemek yerine çok sekse düşüyor sanki, tamam meme popo bi yere kadar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 Star trek new strange worlds. Dün başladım, ilginç görünüyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 On 16.06.2023 at 11:10 AM, wazzap said: Star Trek: Strange New Worlds'ün ikinci sezonu başladı. Yazdık ya. Güzel dizi, özellikle ilk sezonda TNG havası var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 4 hours ago, wazzap said: Yazdık ya. Güzel dizi, özellikle ilk sezonda TNG havası var. Bilmem hic duydunmu, "Short attention span" Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2023 @Hugh Bulleto bizim gençlerin hastalığı. bizlerde olmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş