Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Bu paketle daha çoook dizi çeker Netflix. pentaman, Orion and ResetButton beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 How to Get Away with Murder 3 sezonu 3 gunde mi ne izledim ilk 2 sezon fena degil epey iyi paso pilot twist ustune pilot twist 3 de bi garipte sezon finali sey gibi olmus o kadar kotu o kadar eksik o kadar manasizki boyle yayinlanirken sonlandirilan diziler var onlar gibi olmus. izlemeyen varsa yinede izlesin bu house of cardi da senelerdir denemek isiyorum nedense izlemedim kevin spacenin koegi oldurdugu ilk bolum girisini 10 kere izleip diziye devam edemedim gelmedi icindem daha kafif sitcomlar izlemekle game of thrtones falan beklemektendir belki Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 The Leftover finalini izledim az önce. Uzun zamandır izlediğim en özgün diziydi. Bilim kurgu diye başladım ama inanç üzerine müthiş yapım olduğunu gördüm. Finalini de güzel yapmışlar. Max Richter'in dizi müziği de mükemmeldi. Dizi ile çok iyi özdeleşmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Silicon Valley'i izlemeyen yoktur herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 (düzenlendi) Silicon Valley çok başarılı bir dizi, yani ben dizi izliyorum diyen donanım forumu üyesi biri bu diziyi kaçırmamalı bence Leftover hakkında bayağı övgü duyuyorum, fırsatını bulunca bir ara izleyeceğim. Quarry diye bir diziye başladım. 3. bölümdeyim. Dizi 1970'lerin Amerikasında geçiyor. Konuyu fazla anlatmiyim ilgilenenler ufak bir araştırmayla özetini bulurlar. Dönemi gerçekten çok başarılı yansıtmışlar. 70'lerin arabaları, modası,mobilyaları, ve o zamanların güzel müzikleri iyi bir oyunculukla size sunuluyor.. 1. sezon 8 bölümlük ve bir bölümü ortalama 1 saat sürüyor. Tavsiye ederim, izlediğim 3 bölüm itibariyle sırıtan birşeye rastlamadım ve konu güzel gidiyor. http://www.imdb.com/video/imdb/vi1119663641 Haziran 10, 2017 Executioner tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Cowboy Bepop , live action show olarak gelecekmiş , ama nasıl birşey o bilgi yok. Anime Classic Cowboy Bebop To Become Live-Action TV Show https://newsstand.google.com/articles/CAIiEC8j-AUh42YC9cUCOWnf6owqGAgEKg8IACoHCAowtrikCjDWnCQwg4DpAQ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Expanse güzel bir yapım, bugün geçte olsa bitirebildim. kHanTW beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Netflix'te Israil yapimi "Fauda" diye bir dizi var. Ben begendim. Israil'de gunumuzde HAMAS terorizmine karsi mucadele eden, Arapca konusarak sivil halk arasina karisabilen bir anti-teror ekibini konu aliyor. Netflix Turkiye'de var midir bilemem ama on yargili tahminlerin aksine Israilleri kusursuz kahramanlar, Filistinlileri de seytani varliklar olarak gosteren bir dizi degil. Her iki taraf ta kendi kusurlarina, kendi hata ve asiri davranislarini sahip; bana gore karakterler oldukca iyi. Aksiyon sahnelerinin cogu gercekten Filistin sokaklarinda cekilmis, casusluk/aksiyon tarzini sevenlere tavsiye ederim. Basarili bulunmus olmali ki ikinci sezonu da cekilecekmis. ResetButton beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Fauda varmış Netflix 'te . Yeni herhalde dil ve altyazı seçenekerlinde biraz sorun var. Aslında israil yapımı bir dizinin Amerika uyarlaması olan "In Treatment" isimli HBO yapımı vardı. Pek ses getirmedi ama benim favori dizilerimdendi :izlemeyen varsa tavsiye ederim. http://www.imdb.com/title/tt0835434/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Superdi "In Treatment", benim de cok begendigim bir dizi idi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 (düzenlendi) In Treatment devam etmedi ama aslında bu tip yapımlar dizi olmaya çok daha uygun . Doktor ,hasta ilişkisini , terapi odasını , transferans nevrozunu bu kadar gerçekçi yansıtmış başka film , dizi hatırlamıyorum. Çoğu tek odada geçtiğinden dizilerin görece düşük bütçeleri iyi bir senaryo ve oyunculuk varsa klasik olacak düzeyde yapım çıkabiliyor. Şu sıralar çok populer olan Marvel yapımları ise tam tersi . Ciddi bütçe ve zaman gerektirdiğinden diziye uymuyor. Daredevil 'in ilk sezonu bir kenara bırakırsak göz attığım diğerleri vasatın altındaydı. Bu kadar dizi çekiliyor , aralarında kalitesi film düzeyinde olan çok nadir. Haziran 19, 2017 ResetButton tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Leftovers 5 bölüm izledim ama çok ağır, insanı merakta ettirmiyor. Hep böyle devam ediyorsa vakit kaybetmeden bırakayım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 11 saat önce, CandleGarden said: Leftovers 5 bölüm izledim ama çok ağır, insanı merakta ettirmiyor. Hep böyle devam ediyorsa vakit kaybetmeden bırakayım. Öncelikle dizide gizem dozu yüksek ama aksiyonu az. Ben de ilk sezonda izlerken ağır gelmişti. ilk sezon diğerlerine göre yavaş. yalnız diğer sezonlarda da çok hızlı akmıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Tipik Damon Lindeloff dizisi yani, ver gizemi, ver gizemi, ama ne cevap ver ne aksiyon... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Genius 1. bölüm iyiydi. 2. bölüm sevgili üzerine dayalı mantıksal diyaloglar biraz sıkıldım. Einstein'ın tamam bilinmedik yönlerinede vurgu yapılıyor ama çokda tadını kaçırmamak gerekli. Bakalım yarın devam edeceğim umarım bu kadar sıkıcı olmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 İlerde entrika var, aşk üçgeni var, olaylar olaylar... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 On 21.06.2017 at 03:01, RFID said: Genius 1. bölüm iyiydi. 2. bölüm sevgili üzerine dayalı mantıksal diyaloglar biraz sıkıldım. Einstein'ın tamam bilinmedik yönlerinede vurgu yapılıyor ama çokda tadını kaçırmamak gerekli. Bakalım yarın devam edeceğim umarım bu kadar sıkıcı olmaz. Ben de 4 bölüm izledim. En zayıf bölüm 2.siydi. Diğerleri daha iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 26, 2017 On 18.06.2017 at 22:03, ChipArchitect said: Netflix'te Israil yapimi "Fauda" diye bir dizi var. Ben begendim. Israil'de gunumuzde HAMAS terorizmine karsi mucadele eden, Arapca konusarak sivil halk arasina karisabilen bir anti-teror ekibini konu aliyor. Netflix Turkiye'de var midir bilemem ama on yargili tahminlerin aksine Israilleri kusursuz kahramanlar, Filistinlileri de seytani varliklar olarak gosteren bir dizi degil. Her iki taraf ta kendi kusurlarina, kendi hata ve asiri davranislarini sahip; bana gore karakterler oldukca iyi. Aksiyon sahnelerinin cogu gercekten Filistin sokaklarinda cekilmis, casusluk/aksiyon tarzini sevenlere tavsiye ederim. Basarili bulunmus olmali ki ikinci sezonu da cekilecekmis. Ben Fauda'yı oldukça beğendim açıkçası, sezon bittiğinde ise "ee*? devamı yok mu" oldum. Dönem gerçeklerine de iyi uydurmuşlar, duyduğum isimleri ve olayları wikipedia'dan (güzel sitedir, şimdi yasaklandı) araştırıp derinlemesine bilgi sahibi olmaya çalışmamı da sağlamıştı. İkinci sezon gelsin de izleyelim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Asimov serisi Vakıf dizi serisiyle vizyona aktarılacakmış https://www.donanimhaber.com/sinema-ve-dizi/haberleri/Asimovun-bilimkurgu-klasigi-Vakif-dizi-oluyor.htm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2017 (düzenlendi) The 100 dizisini vakit geçsin diye başlayım istedim. ilk sezonun başlarında ergen dizisi olarak izledim ve çok üstüne gitmedim. ama herhalde yapımcısını değiştirdiler ve dizi öyle bir şahlandı ki hele ilk sezon bitip de diğer sezonlar başladığında sanki devrimsel bir değişiklik oldu. her gün bir sezonu bitirerek şuan 4. sezona geldim. dizi cidden çok çok iyi. kesinlikle tavsiye ederim. Temmuz 3, 2017 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2017 King'in romanından tavsiye ederim yeni başladı şuanda güzel gidiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 In May, District 9 and Elysium director Neill Blomkamp teased us with a trailer for his new series of wild science fiction short films dubbed Oats Volume One. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 kesin konusulmustur da sak diye biten aslinda 1 sezon daha gitmesi gereken good wife in spin off u var yargiclar yan karakterlerin bi cogu duruyo ama kadro alakasiz her spinoff yada yan cikis gibi fazla manasiz giris ama iste good wife izledinise buda eh iste denir izlenir. kabaca plot su dian lockheart emekli olmaya karar verir ama tum yatirimini isletenlerce dolandirilir culsuz ortada kalir ise geri donmek zorunda kalir. cokta orda zorlamnmislar yoksa alica florickin secimde hile yaptin zorlamasi ile bail bound davalarina bakip zorda kaldigi sezonun cok benzeri olucakti ismi ama cok yakismamis bence good fight Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Emmy adayları. http://mashable.com/2017/07/13/emmy-nominations-2017/#rC_SZjwJIgqm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 suit sezon yedi basladi ilk bolum dun yayinlandi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş