Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 On 20.08.2018 at 23:30, ahat said: The Sinner 2.sezon başlamış ilki baya ilgi çekici idi , yeni sezonda baya heyecan uyandırdı ilk 3 bölümü bir oturuşta izledim yine Valla ilk sezon ilgi çekici başladı ama bağlandığı yeri sevmemiştim. 2. sezonu nasıl uazayacak pek aklıma yatmadı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 10 hours ago, fortuneteller said: Valla ilk sezon ilgi çekici başladı ama bağlandığı yeri sevmemiştim. 2. sezonu nasıl uazayacak pek aklıma yatmadı. İki sezonun konuları birbirinden bağımsız bildiğim kadarıyla. Sadece Bill Pulman'ın canlandırdığı dedektif aynı sanırım. Jessica Biel'i izlemek için TV başına geçenler hayal kırıklığına uğrayabilir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Bu arada dün Sharp Objects'i bitirdik, ardından da Castle Rock'a başladık. Şablon olarak iki dizi arasında benzerlikler var. Gerçi Son dönem cinayet, gizem vs. temalı dizilerin hepsi küçük ücra bir kasabada geçiyor ve karakter örüntüleri benzer oluyor. Sharp Objects fena değil ama öyle çok muhteşem de diyemem. Amy Adams iyi iş çıkartıyor haliyle. Castle Rock'ta da Stephen King izleri iyice görünür olmaya başladı bir iki bölüm sonra. İkisi de iyi vakit geçirtiyor. Daha karanlık ve karamsar bir atmosfer istiyorsanız Dark'ı öneririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 Condor'a başladım, baya güzel diziymiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2018 5 saat önce, Erwin said: Condor'a başladım, baya güzel diziymiş. Akbabanın 3 Günü filminin diziye uyarlanmış hali. Çocukken filmini de beğenmiştim. (Three Days Of The Condor) 9 saat önce, MilesTeg said: Bu arada dün Sharp Objects'i bitirdik, ardından da Castle Rock'a başladık. Şablon olarak iki dizi arasında benzerlikler var. Gerçi Son dönem cinayet, gizem vs. temalı dizilerin hepsi küçük ücra bir kasabada geçiyor ve karakter örüntüleri benzer oluyor. Sharp Objects fena değil ama öyle çok muhteşem de diyemem. Amy Adams iyi iş çıkartıyor haliyle. Castle Rock'ta da Stephen King izleri iyice görünür olmaya başladı bir iki bölüm sonra. İkisi de iyi vakit geçirtiyor. Daha karanlık ve karamsar bir atmosfer istiyorsanız Dark'ı öneririm. Sharp Objects benim de izleme listemde. Malum yaz fazla dizi izlenmiyor. Önceliği Castle Rock'a verdim. 9 saat önce, MilesTeg said: İki sezonun konuları birbirinden bağımsız bildiğim kadarıyla. Sadece Bill Pulman'ın canlandırdığı dedektif aynı sanırım. Jessica Biel'i izlemek için TV başına geçenler hayal kırıklığına uğrayabilir Benim için iyi haber. 2.sezona şans veririm. Aynı konu uzasaydı izlemezdim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Amazondan yeni bir dizi Jack Ryan https://www.imdb.com/title/tt5057054/?ref_=fn_al_tt_1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2018 True Detective'in 3. sezonu geliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 On 30/08/2018 at 6:18 PM, Hugh Bullet said: Amazondan yeni bir dizi Jack Ryan https://www.imdb.com/title/tt5057054/?ref_=fn_al_tt_1 uahuahauhuah the office'den jim'in oynadigi karakteri ben jack ryan diye yutmam arkadas On 31/08/2018 at 9:45 PM, wazzap said: True Detective'in 3. sezonu geliyor. 1. sezondan sonra herkes cildirmisti 2. sezon icin ama kimsenin 3. sezonu bekledigini dusunmuyorum acikcasi. fena sictilar cunku 2. sezonda Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2018 Niye sıçtılar ki? Konu çok daha derindi ve potilikti bence. İkisini ayrı değerlendirmek lazım. Sırf ilk sezon kadar iyi değil diye, ikinci sezon sıçıp batırmışlar anlamına gelmiyor bence. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2018 @infestor bence siz tekrar izleyin bi sakin kafayla 2. sezonu... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Castle Rock'ı bitirdik az önce. Vaktime, aklıma, emeğime yazık. Bir yerden sonra öyle bir saçmalamaya başladı ki sonunda zaten toparlanamaz hale gelmişti. Konusu sürekli ek hikayelerle yamanmaya çalışılmış, o hikayelerin de bütünle bir ilgili yok. Asıl hikaye desen elle tutulur bir yanı yok. Son zamanlarda izlediğim en acemice, en çocukça diziydi diyebilirim rahatlıkla. Aman uzak durun. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 True Detective 2.sezon ilk sezon kadar iyi hatta bana göre bir tık daha önde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2018 The Man in the High Castle'ın 3. sezonu çıkmış. sağda solda yani MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Mars https://www.nationalgeographic.com/tv/mars/?cmpid=org=ngp::ag=vizeum::mc=display::src=imdb,_inc::cmp=mars_s2::add=229580117,106359205 https://www.imdb.com/title/tt7008682/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Homecoming 27 dakika önce, Hugh Bullet said: Homecoming https://www.imdb.com/title/tt7008682/ İlgimi çekti. Netflix'te göremedim farklı bir firmanın sunumu mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 24 minutes ago, RFID said: İlgimi çekti. Netflix'te göremedim farklı bir firmanın sunumu mu? Amazon'un dizisi oluyor. https://www.amazon.com/gp/video/detail/B07FP11SZN/ref=atv_hm_hom_3_c_3CZaPP_brws_2_1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 heh ya ne saçma iştir para veriyoruz gene dizi sitesine döneceğiz hayırlısı teşekkürler @Lightning McQueen Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Netflix'te öneri üzerine altered carbon'a başladım, dizi iyi görünüyor, blade runner'ı sevdiğim için özellikle ilgimi çekmişti, birde cyberpunk 2077 demolarından sonra benim nazarımda albenisi tavan yapmış oldu. puanlama için erken ama bu dizi izlenir diyebilirim. not: hiçbir Netflix dizisi için breaking bad, dexter, hannibal beklentisine girmemek lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 2, 2018 Bodyguard'ı çok beğendim. Bolca İngiliz aksanı duymak iyi geldi. Karakterlerin tavrı biraz yapmacık geldi bana (kişilikleri abartılı) ama kendini güzelce seyrettiriyor. https://www.imdb.com/title/tt7493974/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 The Haunting Of Hill House https://www.imdb.com/title/tt6763664/ Biraz ağır bir dizi olmakla beraber kurgusu, hikayesini sunumu, oyunculuğu, çekimleriyle gerçekten güzel bir netflix dizisi. Tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Bu yeni türk dizisinden aman uzak durun derim (muhafız). İstanbul reklamı araya güzel yedirilmiş.Onun haricin de oyunculuk ve konu ı ıhh. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 On 12/15/2018 at 1:38 PM, Psikobat said: Bu yeni türk dizisinden aman uzak durun derim (muhafız). İstanbul reklamı araya güzel yedirilmiş.Onun haricin de oyunculuk ve konu ı ıhh. ben de tam şuan laf olsun diye ilk bölümü izledim geldim. evet kötü ama beklediğim kadar kötü değil. biraz daha itici bir kahraman bulamamışlar mı herif üstünü bir çıkardı memeleri sarkmış, bizim @Narcissus 'u bile koysan daha iyi iş yapardı o rolde. Psikobat and Narcissus beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 1 dakika önce, stardust said: ben de tam şuan laf olsun diye ilk bölümü izledim geldim. evet kötü ama beklediğim kadar kötü değil. biraz daha itici bir kahraman bulamamışlar mı herif üstünü bir çıkardı memeleri sarkmış, bizim @Narcissus 'u bile koysan daha iyi iş yapardı o rolde. ilk 3 bölüm felan hımm bakalım diye geçiyor ama ondan sonra hikaye zoraki ilerliyor, sanırım 6. bolumden sonra ileri alarak izlemek zorunda kaldım. Bizim forumda beğenen çıkacağını sanmıyorum diyip bombanın pimini çekiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2018 Black Mirror: Bandersnatch'i izleyen var mi?.. Gerci oyun oynayan tayfa icin (Quantic Dream veya Telltale oyunlari gibi) yabanci bir durum degil... Ilk basta bilmiyordum interaktif oldugunu, telefona bakarken "interaktif" introsu gelmis gormemistim, DS4 titreyince farkettim olayi... Pek cok son var, ben hepsine ulasamadim daha, ulastiklarimdan da sadece 1 tanesinde film "bitti" zaten... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 (düzenlendi) 2. sezon 18 Ocak'ta geliyor!! Müzikleri çok güzel seçmişler galiba yine, trailer'da Alice in Chains çalıyor!! Ocak 11, 2019 Forgotten tarafından düzenlendi SEP, RFID and CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş