Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Westworld'den iyice soğumaya başladım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 (düzenlendi) The walking dead son sezon ilk 8 bölüm tamamen sezonu doldurmak için yapıldığı o kadar belliydi ki, zaten türk dizisine bağladı diye yorum yapmıştım. Birbirine yarım saat bakmalar falan vs. Anca sonraki 8 bölümde birşeyler oldu. Son 2-3 bölüm toparladı. Spoiler olacağından hiçbirşey söylemiyorum. Ama yeni sezonu da izleyeceğiz mecburen. Mayıs 4, 2018 ZvAnA tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 halk yine kalitesini belli etti. bütün menapoza girmiş teyzelerin dilinde olan la casa de papel dizisinin ilk bölümünü izledim şimdi. ucuz yapım olmasından daha tiksinci olan dandik oyunculuklar. hikaye de 100 yıllık soygun hikayesi işte, mutlaka daha sonra ilginç bir hale geliyordur ama dünyanın en iyi senaryosu da olsa parasızlıktan ziyan edildiği belli. çok zor geldim birinci bölümün sonuna, 2. ye şans verir miyim bilmiyorum. gerçi dünya üstünde gördüğüm en ahmakça dizi olan walking dead'in bile 3-4 bölümünü izlediğime göre hak geçmesin diye buna da belki bir bölüm daha şans veririm. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 13 saat önce, stardust said: halk yine kalitesini belli etti. bütün menapoza girmiş teyzelerin dilinde olan la casa de papel dizisinin ilk bölümünü izledim şimdi. ucuz yapım olmasından daha tiksinci olan dandik oyunculuklar. hikaye de 100 yıllık soygun hikayesi işte, mutlaka daha sonra ilginç bir hale geliyordur ama dünyanın en iyi senaryosu da olsa parasızlıktan ziyan edildiği belli. çok zor geldim birinci bölümün sonuna, 2. ye şans verir miyim bilmiyorum. gerçi dünya üstünde gördüğüm en ahmakça dizi olan walking dead'in bile 3-4 bölümünü izlediğime göre hak geçmesin diye buna da belki bir bölüm daha şans veririm. Bana da bunu en az 10 kisi ovdu, oturdum izledim. Ilk bolumden belliydi nasil bir dizi olacagi, sonrasinda da fazla birsey beklememek lazim. Cok kolay tahmin edilebilir bolumler, bos gerilimler, salak/uzun konusmalar, goze batan kotu oyunculuk... Turk dizilerinden ne bekliyorsaniz var, sadece biraz daha kisa. Ben guzeldir belki ilerideki bolumler diye ortasina kadar izledim, sonra bu kadar izlemisken bitireyim bari diye bitirdim. Pismanim. Firienholt and stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 13 Reasons Why 2. sezon gelmiş... Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 2016'da Star'da yayınlanan 46 Yok Olan'ı izlemeye başladım. Türk usulü Dr. Jekyll & Mr. Hyde uyarlaması denebilir. İlk bölümün başı hariç hiç fena değil. Erdal Beşilçioğlu çok iyi, bir iki iyi oyuncu daha var. Genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 (düzenlendi) On 18.05.2018 at 19:00, Hugh Bullet said: The last ship Beğenerek izledim ama son sezonu berbat bitiremedim. Mayıs 27, 2018 4x4 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 The Americans efsane bir final yaptı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 https://www.imdb.com/title/tt4270492/?ref_=fn_al_tt_1 Billions. Şu an 3. sezonu oynuyor ve ben haftasonu başladım 2. sezona kadar izledim bir hamlede. Damien Levis ve Paul Giamatti döktürüyorlar. Gerçekten sürükleyici ve güzel bir dizi olmuş, tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Punisher izleyeniniz takip edeniniz var mı ? 9. bölümüne kadar geldim. Şimdiye kadar biraz sığ gidiyor gibiydi, bir Punisher' dan ziyade Punisher' ın emekli olduktan sonra ki arkaplan hikayesi işleyişi şeklinde geldi şu ana kadar ama sanırım yeniden bir atraksiyonlar oluşmak üzere gibi bir bölümde bitirdim. Baş karakter Walking Dead Shane rolünü canlandıran arkadaş, oradan tanıyanlar vardır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Ben severek izlemiştim, güzel diziydi. Aslında Daredevil 2. sezonda punisher ilk çıkmıştı, onu izlemediysen biraz havada kalmış olabilir. Yinede bu diziler arasında (daredevil, punisher, luke cage vs.) daredevil benim favorimdir. Hele ilk sezonu çok çok iyiydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Daredevil izlemedim evet, iş yerinde çalışan bir abi vardı. Meraklıydı dizilere oda söylemişti punisherın orada gözüktüğünü. Daredevil' a da daha sonra belki bakabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Daredevil süperkahraman temalı diziler arasından izleyebildiğim tek dizi oldu. Ah benim değerli zamanım... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Bu arada çok ilginçtir ki Daredevil dizisinin sezon 1' i ni izlediğimi nasıl unutmuşum ben yahu ? Bir start vereyim dedim, bir baktım tanıdık sahneler ve direk kafamda tüm senaryo hızlı bir şekilde canlandı... Çok ilginç, nasıl bir dönemdeyken izlediysem izlediğimi unutmuşum demek ama hatırladığım ben izlerken 2. sezonu yoktu ya da bir kaç bölümü yeni oynamaya başlıyordu herhalde, hatta o zaman demişti bana bizim işyerimizde eski çalışan abi Punisher ilk 2. sezonda gözüküyor diye. Neyse kaldığımız yerden devam edip izleyelim bakalım madem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 2 hours ago, Deathknight said: Bu arada çok ilginçtir ki Daredevil dizisinin sezon 1' i ni izlediğimi nasıl unutmuşum ben yahu ? Bir start vereyim dedim, bir baktım tanıdık sahneler ve direk kafamda tüm senaryo hızlı bir şekilde canlandı... Çok ilginç, nasıl bir dönemdeyken izlediysem izlediğimi unutmuşum demek ama hatırladığım ben izlerken 2. sezonu yoktu ya da bir kaç bölümü yeni oynamaya başlıyordu herhalde, hatta o zaman demişti bana bizim işyerimizde eski çalışan abi Punisher ilk 2. sezonda gözüküyor diye. Neyse kaldığımız yerden devam edip izleyelim bakalım madem. Yaşlanmışsın.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Narc ilk etapta bende kendimi noluyoruz yahu beynimiz göçtü heralde ya da yaşlandık mı diye düşündüm. Ama büyük ihtimal çok acaip bir dönemde izlediğim için hiç anımsayamadım. Ki konu marvel gibi sevdiğim alanlar pek unutmamda mümkün değildi. İzlediğim çoğu alt taban filmi bile hatırlarım doğrusu. Belkide daha çok daredevilin filmini özümsediğim için bilinç altında dizi kısmını izlemedim gibi algılamak istedim.. Her neyse bugün zaten kısa kısa bakıp hemen hatırladım 1. sezonu, 2. sezonada aşladım. Hazır yeni punisherıda izlemişken güzel bir bağlantı olacak gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Eylul 24de baslayacak. Eger Lost dizisini sevdiysniz sanirim bunuda seversiniz. TV de gordugum reklamlardan anladigim kadariyla " mistry " Manifest https://www.imdb.com/title/tt8421350/?ref_=nv_sr_1 RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Wayward Pines ile benzer konulu bir dizi var mı önerebileceğiniz? Tadı damağımda kaldı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Punisher ve Daredevilları aradan çıkarttıktan sonra öyle ne izlenebilir ki diye bakınıyorken. Cobra Kai diye bir youtube dizisine denk geldim; benim ilk etapta isimle alakalı hiç aklıma gelen birşeyde olmadı ama küçüklüğümün Karate Kid filminin devamı niteliğinde bir içeriği olduğunu görünce çok güzel bir mutluluğa büründüm. Başrolde ki elemanlarınsa Karate Kidde oynayan aynı adamlar olması süper efsane oturmuş, diziyide zaten filmin üzerine geçen yıllara bugün kü halleri şeklinde bir devam ediş şekliyle başlaması efsane. Şimdilik 1 sezon mevcutmuş, bölümler yaklaşık 30dk çerez gibi gidiyor olsa da izlemesi epey keyifli, hem sıkmıyor hemde doyuruyor nasıl oluyorsa; tek kötülük 10 bölüm mevcut ama dizi tutulduğu için devamını çekeceklermiş diye duydum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Aslinda Miyagi olmadan kerata kid mi olurmus lan derdim... ama gectigimiz aylarda ben de haberdar olup biraz yorum/elestrileri okudum da gevurlar baya sevmis.. Yarim saatlik suresiyle tuvalet molalarinda izlenebilir sanirim.. :7 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Castle Rock güzel başladı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 castle rock olmuş... uzun zamandır uyumadan bir dizinin 2 bölümünü bitirdim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 The Sinner 2.sezon başlamış ilki baya ilgi çekici idi , yeni sezonda baya heyecan uyandırdı ilk 3 bölümü bir oturuşta izledim yine Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş