Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Americans i 3 sezon izledim gayet iyi dizidir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Americans süper dizi de, sosyalist kafasını pek anlatamamışlar gibi geliyor bana. Dizinin ilk sezonlarında iki tarafa da laf çarpma havası varken sonlara doğru ABD'ye pozitifcilik yapılmaya başlandı. Mart'ın sonuna doğru final sezonu başlayacak zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 On 04.02.2018 at 18:23, Squall said: 10 numara. Sezonu tamamladım ''Archangel'' en sevdiğim bölüm oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 4 dakika önce, RFID said: Sezonu tamamladım ''Archangel'' en sevdiğim bölüm oldu. Ben en cok ilk bolumu birde o siyah beyaz robotlu bolumu begendim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Altered carbon u bitirdim, sezon finalini iyi bagladilar dogrusu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Yeni star trek in 2 bolumunu izledim bu kadar dandik bir dizi nasil yapmislar tebrik ederim kendilerini. Uncle diye bir ingiliz dizisi buldum karakter komedisi on numara cok komik her bolumde birbirinden komik sarkilarda var cok keyifli bir dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Oylesine bir bakayim demistim http://www.imdb.com/title/tt6257970/ Basladigim gibi 8 bolumu ardiardina izleyip diziyi bitirdim. 25 dakikalik 8 bolum bir dizi ama hic unutmayacaginiz bir hikayeye sahip. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 (düzenlendi) listeye favladım izleyeceğim. Şubat 19, 2018 RFID tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Man in the high castle 2. Sezon bomba olmuş.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 7 hours ago, Squall said: Man in the high castle 2. Sezon bomba olmuş.. Katılıyorum. Sonunu da çok iyi bağladılar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Hocam biraz ütopik değil miydi sizce de? Ölen birisini pat diye geri getirdiler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 8 hours ago, wazzap said: Hocam biraz ütopik değil miydi sizce de? Ölen birisini pat diye geri getirdiler. Zaten tüm dizi ütopya üzerine kurulu bir açıdan bakarsak. Alternatif evren olayı uzun zamandır edebiyat aleminin en gözde ve taze tezlerinden. Burada da hakkını veriyorlar bence. Daha önce öyle çok gördük ki öyle pat diye dirilen ölüler, artık kanıksadık sanırım Hepsi PKD'nin çarpık ama dahiyane zihninin ürünü. Bu gözle bakınca onun eserleri ve eserlerden esinlenilen ürünler normal geliyor bana artık... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 11 hours ago, wazzap said: Hocam biraz ütopik değil miydi sizce de? Ölen birisini pat diye geri getirdiler. Man in the high castle 'ın 2. sezonunu izleyeyli epey oldu . Hatırlayamadım , kimi geri getirdiler? Bu arada kitap konusundan bahsedildi. Dizinin senaryosu kitaptan epey farklıymış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Kitabın sonu kötüymüş, daha doğrusu bir yere bağlanamamışmış. Chip de söylemişti sanırım bunu. @ResetButton şu esas kızın kardeşi, asıl isyancı tayfadaki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 La Casa De Papel kesinlikle tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Dark güzel diziymiş bende onu tavsiye ediyim edilmediyse Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 (düzenlendi) Dirk Gently's Holistic Detective Agency http://www.imdb.com/title/tt4047038/?ref_=fn_al_tt_1 Elijah Wood'un oynadığı, çok fazla benzeri olmayan rahmetli Douglas Adams'ın romanından uyarlama bir BBC dizisi. 2 sezon ve maalesef 3. sezon olmayacak. Gayet absürd, hoş bir dizi, herkese tavsiye ederim. Şubat 26, 2018 Executioner tarafından düzenlendi Trexxx beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Witcher 'ın dizi çekimleri ilerliyormuş. Bu dizinin işi çok zor. Beklenti çok fazla, insanalrın karşılaştırabilecekleri çok kaliteli başka yapımlar var. Battlestar galactica 'nın (70 yapımı olan) remastered bluray seti çıkmış. Fahrenheit 451 'in dizisi HBO 'dan geliyor. Bunun filimi var , başarılı olduğu söyleniyor ama kitabı filme ,diziye uygun bir konusu olduğu izlenimi bırakmadı bende. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 La Casa De Papel, Tokyo kezbanı hariç güzel dizi de öyle mutlaka izlemelik 10/10 bir dizi değil. Tekrar tekrar izlenmez yani. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 17 saat önce, wazzap said: La Casa De Papel, Tokyo kezbanı hariç güzel dizi de öyle mutlaka izlemelik 10/10 bir dizi değil. Tekrar tekrar izlenmez yani. Bu dizi bir benim hoşuma gitmedi sanırım, oyunculuk çok gözüme batıyor aşırı amatör duruyor(özellikle bazı sahneler de eghh artık dedirtti), konu güzel ama bilemedim 5/10 derim ben linç edilmeyeceksem Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 @Psikobat dizi kötü değil de, öyle bir Prison Break havası da yok yani aslında. Ama en azından konu orijinal; bir de sonunu çok çabuk geçiştirmişlerdi. Hangar'a 100 metre kalmış, koca bir tır geçior yanlarından kimse dönüp bakmıyor. Hangarın etrafındaki kameralardan, oraya daha önce kim girmiş çıkmış diye falan hiç bakmıyorlar. Çok boşluk var dizide ama dizi kötü değil bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DXSaCyZXUAElZlT.jpg:orig wazzap and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Kitaplarını okumadım ama hayran kitlesi olduğuna göre iyidir, arkasında BBC de var. BBC Studios is adapting Terry Pratchett’s iconic Discworld books for a six-part TV series https://www.theverge.com/2018/3/1/17066844/terry-pratchett-discworld-books-tv-adapation-the-watch Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Star Trek Discovery'yi izledim dün gece. Güzel olmuş bence. Efsane değil ama çıtır çerez izletiyor kendisini. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 4 saat önce, Atrin said: Star Trek Discovery'yi izledim dün gece. Güzel olmuş bence. Efsane değil ama çıtır çerez izletiyor kendisini. Ben 1 bölüm dayanabildim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş