Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 15 saat önce, stardust said: mr. robot 3. sezondaki ağırlığını 5. bölüm ile üstünden attı. Bundan sonrası non-stop action olacak gibi. 2. sezonu beğenmemiştim ben, onun gibi mi yoksa ilk sezon gibi mi? Yarım bıraktığım ender dizilerden olacak kendisi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2017 Biraz bayık gidiyor açıkçası 5. Bölüme kadar. İlk sezonu güzeldi tabi, onun gibi olamaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Amazon announces 'Lord of the Rings' TV show http://edition.cnn.com/2017/11/13/entertainment/lord-of-the-rings-tv-series-amazon/index.html?sr=twCNN111317lord-of-the-rings-tv-series-amazon0230PMStory Güzel haber ama yeni kitaplar bulsalar daha iyi olurdu. Bunun epic filmi yapıldı zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Amazon'dan Philip Dick anthology serisi geliyor 12 ocak'ta. Çok iyi haber bu . Kitaplarını önden okuyup diziyle tadını kaçırmasak mı? Amazon’s Philip K. Dick Anthology Series Will Go Live on January 12 https://www.hardocp.com/news/2017/11/20/amazonrsquos_philip_k_dick_anthology_series_will_go_live_on_january_12 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Punisher yayınlandı netflix'te... ilk 5 bölümü izledim, şahane olmuş! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 3 hours ago, Forgotten said: Punisher yayınlandı netflix'te... ilk 5 bölümü izledim, şahane olmuş! Dün ben de başladım, 2 bölüm izledim gayet iyiydi, devem ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 10 saat önce, ResetButton said: Amazon'dan Philip Dick anthology serisi geliyor 12 ocak'ta. Çok iyi haber bu . Kitaplarını önden okuyup diziyle tadını kaçırmasak mı? Amazon’s Philip K. Dick Anthology Series Will Go Live on January 12 https://www.hardocp.com/news/2017/11/20/amazonrsquos_philip_k_dick_anthology_series_will_go_live_on_january_12 Bunun ilk 6 bölümü yayınlandı. Keyifle izledim, tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Çok güncel değil ama geçenlerde American Crime Story'yi izledim. O.J. Simpson davasını anlatan, yani üstü kapalı olarak ne oldu biliyoruz ama dönemi çok güzel yansıtmışlar, oyunculuk olsun, olayları anlatması olsun herşeyiyle kusursuz olmuş neredeyse. Eğer türe ilgi duyuyorsanız muhakkak izleyin derim kaçırılmayacak bir dizi olmuş. Tür derken mahkeme,hukuk dizisi falan diyecem ama sadece bunla sınırlamak haksızlık olur gibi geliyor bana. http://www.imdb.com/title/tt2788432/?ref_=fn_al_tt_1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 (düzenlendi) Punisher dehset olmus.. Jon Bernthal role cok iyi gitmis. Muzikler sesler falan hersey super. Kasım 25, 2017 Squall tarafından düzenlendi Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Bende Punisher'a başladım. Squall'ın önerisine katılıyorum ama öncesinde seyretmediyseniz bir başka muhteşem dizi olan Daredevil'in 2 sezonunu izlemenizi tavsiye ederim, hiç değilse 2. sezonu izleyin, Punisher ilk orada görünüyor çünkü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Punisher gerçekten çok başarılı olmuş... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Punisher'ı bugün bitirdim. Bende çok başarılı buldum yapımı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Bitirdim derken, 1 sezonluk mu bu dizi.. ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 1 saat önce, Narcissus said: Bitirdim derken, 1 sezonluk mu bu dizi.. ? Şuan 1 sezonu yayınlanmış evet. Gelecek dönem yeni sezon yayınlanır diye tahmin ediyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Ben 3 bolum izledim durdum 4k sini bekliyorum oyle izleyecegim.. (punisher) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Punisher iyi başladı denebilir. Biraz low budget görüntüsü var ama sırıtmıyor şimdilik. Aliexpress ten Punisher tshirt ü almıştım, onunla daha bir havaya girdim. Yalnız dizideki tshirt çok daha güzel birşey, aynısını gören var mı? Stephen King , Change 'ı tavsiye ediyor. https://twitter.com/StephenKing/status/936057145514250240 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 siz bu kadar ovunce indirdim ama izlemedim daha daredevili izlemeden baslanabilir mi spinoff mu yoksa stant alone mu hikaye yani hani buffy izleyip angele gecmek gibi mi yoksa fullden marvel unvierse olsada alakasiz mi ben normalde netflix dizilerine bulasmiyorum sebebi daha zor bulunmalarindan ziyade cilkinin cikmis olmasi oyle ki southpark bile kac haftadir dalgasini geciyo ne gelirse onayliyorlar gibisinden supernatural big bang grey anatomy arrow(flasta gecen sonu kacirdim once onu halletmem lazim)mom orvile how the get away murder bi kac dizi daha izliyorum change i dr gregory house manasina gecen sene 3-5 bolum izlemistim tamam kotu degildi ama super sarmamisti ama yarim kaldi bi ara firsat bulunca yine denicem Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Stephen King mümkünse dizi tavsiye etmesin. Kitaplarına devam etsin, biz de güzel güzel okuyalım. Mr. Robot 3. sezonda sönük gidiyordu ama 5-6-7 ile çıtayı yine çok çok yükseğe çekti. 8. bölüm de biraz geçiş bölümü gibi oldu ama benim hoşuma gitti açıkçası. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Batman Ninja geliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Hulu'nun yarım saatlik bölümlerden oluşan 13 bölümlük Future Man'ini izledim. Absürt, göndermelerle dolu bilim kurgu tarzı bir dizi. Eğlenceli bir deneyin derim: http://www.imdb.com/title/tt4975856/?ref_=fn_al_tt_1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Dark, tavsiye edebilirim. Çoğunlukla karanlık yağmurlu ortamlarda geçiyor. Durağan gibi geliyor fakat kesintisiz izleme isteği uyandırdı bende. Alman yapımı, ingilizce dublajı da olmasına rağmen orijinal dilde ve (almanca bilmediğim için) altyazılı izledim. Zevkliydi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Dark'ı izledim. Bayağı bir hype yaptı son zamanlarda ama öyle çok numarasını görmedim. Yani oyunculuk, çekimler, kurgu gerçekten iyi ama Bilim Kurgu dizisi olarak çıkan bir dizide bilim kısmını biraz es geçmişler, bu konuda daha fazla şey söylemiyorum spoiler olmasın diye. Ayrıca ilk sezon bitince çok fazla şey havada kalıyor, sabrederseniz bir 2. sezonun çıkmasını bekleyin derim izlemek için. Peaky Blinders'ın 4. sezonunu izliyorum şu anda. Hiç bir sezonu boş değil, bu sezon Adrian Brody'de katılmış döktürüyor resmen, hayran kaldım adama. İzleyin, izlettirin. Çok iyi olmuş. Bence son zamanların en sağlam dizisi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 The Punisher 'ı bitirdim 1 haftada mükemmel olmuş bence. DareDevil 2. sezona da bakacağım , ama Netflix Punisher 2.sezonu onayladı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2017 On 28.12.2017 at 14:29, TatanQa said: The Punisher 'ı bitirdim 1 haftada mükemmel olmuş bence. DareDevil 2. sezona da bakacağım , ama Netflix Punisher 2.sezonu onayladı. Spoiler Sonu neydi oyle ya serefsiz russonun yuzunu camla zimparaladi nasil bir sahneydi o bakamadim xD Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Netflix te Toys made us isimli ilginç olabilicek bir dizi başladı. MrRobot'un 3.sezonunu sonunda izlemeye başladım. Bence bu sezon da gayet iyi. Punisher güzel derken , Marvel dizilerinin standartlarında mı iyi yoksa gerçekten mi iyi? Çünkü son izlediğim marvel dizileri pek başarılı değildi. Çok beğenilen Jessica Jones mesela en fazla vasattır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş