Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Les gibi bir dizi. Following ilk sezon izlenir yav Kevin Bacon hatırına. Diğer sezonlar leş bile etmez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ben 3 bölüm dayanabildim ona, tamam fantezi güzel de bir yere kadar. orta dünya, geçmiş zaman falan fantezi gidiyor ama günümüz dünyasında böyle fantastik yapımlar sarmıyor beni. edgar allan poe şiirlerinden etkilenip adam öldürerek hatunların hayranlığın falan kazanmak nedir ya, komedi desen komedi de değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Netflix'te de yayınlanan Paranoid isimli İngiliz polisiye mini diziyi tavsiye ederim. İlk sezonu 8 bölüm, bir çırpıda izleniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Man in the high Castle ikinci sezon iyi başladı. Hikaye biraz daha oturuyor, saflar belirleniyor , çatlaklar oluşuyor. Başlarda Joseph babasıyla ilk karşılaştığına gösterdiği bir proje var. O şu https://www.cursedhardware.com/topic/1080-inan%C4%B1lmaz-proje-atlantropa/?hl=proje Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Man in the High Castle 1.sezon son bölümü bırakmıştım 2. sezon çıkınca izledim bir anda kendimi 2x05'de buldum. Çok güzel devam ediyor dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2016 Bu arada şu anda Man in the high castle ve 2 diziyi premium üyeliğiniz olmasada ücretsiz streaming yapabiiyorsunuz amazon'dan . Bir yerlerden bulmaya uğraşmayın. Görüntü kalitesi iyi ama ben monitorde izliyorum. büyük ekran tv olsa , biraz göze batabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 İzleyecek bir şey bulamamaktan kelli Netflix'ten ona tıkla buna tıkla bir sürü saçma diziden sonra Brooklyn Nine Nine diye bir şeye başladım. Normalde bu da dandik bir polisiye komedi ama nedense sıkmadı, fena gitmiyor. Ekşi yorumları da olumlu. Kaçmaz demiyorum ama izleyecek bir şey kalmadı diyip de komedi sevenlere önerebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Luck, 2011 yapımı HBO dizisi. Tek sezon. Hipodromda takılan insanlar, at yarışı, at sahipleri, seyisler, ahırlar, jokeylerin hayatı, kumarhaneler vs herkese hitap etmeyebilir. Altılı ganyanın kıyısından köşesinden geçen biri ise kuvvetle muhtemel beğenir.http://www.imdb.com/title/tt1578887/?ref_=fn_al_tt_1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 Ben biraz Louis C.K. reklamı yapayım. Diziler; Lucky Louie Louie Horace and Pete Stand-up gösterileri; Chewed Up Hilarious Live at the Beacon Theater Oh My God Live at the Comedy Store Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 TV Shows to Watch if You Love 'Stranger Things' http://www.pcmag.com/slideshow/story/347158/tv-shows-to-watch-if-you-love-stranger-things Eskilerden az bilinen diziler de var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 24, 2016 @@kHanTW Farklı komedi istiyorsanız Atlanta da güzeldir. http://www.imdb.com/title/tt4288182/ kHanTW beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Taboo 8 bölümlük mini seri, 7 Ocak 2017 tarihinde, BBC One ve FX kanallarında başlayacak. http://www.imdb.com/title/tt3647998/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Okkupert Yakın bir gelecekte Rusya’nın Avrupa birliği adına Norveç’i işgal etmesini konu alan yapımda bu agresif kararın nedeni küresel ısınmadan nasibini fazlasıyla almış bir dünyada yeni ve çevreci Norveç hükümetinin Kuzey Denizi’nde petrol ve doğalgaz çıkarmayı bırakmış olması. 11 milyon dolarlık bütçesiyle bugüne kadar çekilmiş en pahalı Norveç dizisi olan Okkupert konusu gereği Norveç’teki Rus Büyük Elçisinin de resmi olarak diziyi eleştirmesine neden oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Man in the High Castle. 2.Sezon çok fena. Son bölümler kalite tavan yaptı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Man in the High Castle. 2.Sezon çok fena. Son bölümler kalite tavan yaptı. Kitabin sonunun muallakligina karsilik diziyi cok iyi toplamislar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Dün 2. Sezonu bitirdim. İlk sezona oranla çok daha iyi. Konuyu da çok iyi toparladılar zaten. Şu aralar Westworld'den sonra izlediğim en iyi dizi oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Kitabin sonunun muallakligina karsilik diziyi cok iyi toplamislar. Philip K. Dick'in sonu muallak olmayan kitabını görmedim daha ki birçoğunu okumuşumdur Hep iyi başlar, daha da iyi devam eder ama sonlara doğru ne oluyorsa artık bir anda arap saçına döner ve zart diye biter. Ne kullanıyorsa etkisi bir anda kayboluyordu galiba Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Bugün sherlock günü. Yılların bekleyişi sona eriyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 reset başkan, yatağa yatmış uyumak üzereydim ki mesajını farkedip tekrar kalktım. iniyor şuan ama insan gibi yarın akşam izlesem daha çok keyif alırım heralde, bu saatten sonra uyku ile savaşarak ızdırap olmasın bari güzelim dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Bugün sherlock günü. Yılların bekleyişi sona eriyor Bende mesaji gorunce diziyi hatirladim 1. sezonu izlemistim sadece simdi 2 ile 3 u izleyecegim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Sherlock u izleyeceğim bugün. 3gb lık versiyona girmeyin, kalitesi yetmez onun. şurda tavsiyeler var. Çoğunu bilmiyorum. http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/2017-tv-preview-the-25-best-shows-game-of-thrones-season-7-sherlock-the-walking-dead-season-7-fargo-a7500916.html Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Netflix'te Love Sick izlemeye başladık. İngiliz hayat tarzı ve komedilerini seviyorsanız bir şans verilebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Lovesick'e bir artı da benden gelsin. Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Sherlock fena değildi ama Watson 'ın evlenmesi işin dinamiğini bozdu. Yoko Ono etkisi yaptı. The Expanse ve The OA var netflix 'te nasıl? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Expanse süper dizi. Yeni Firefly olma potansiyeli var. Biraz daha ciddi ama. Ben tekrar izleyeceğim müsait bir zamanda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş