Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 .................... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Son olarak Black Hole Sun! Bende diyorum bu şarkı neydi, biliyorum ben bunu diye. Teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Bu başlıkta adı çok sık geçtiği için Stranger Things izlemeye başladık. İlk sezonun ortasına geldik. Lost gibi bir solukta izleniyor bir bölüm, bitince şaşırıyor insan nası geçti diye. Umarım sonu Lost gibi fos çıkmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 .................. BoRa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Kendi konusunda da yazdım, Westworld bende hayalkırıklığı yarattı buradaki genel görüşün aksine. Kötü bir dizi kesinlikle diyemem ama daha iyisini bekliyordum. Umarım ikinci bölüm daha iyi olur. Mesela Stranger Things'i bir çırpıda izleyip bitirmiştim, bunda ikinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum hissi oluşmadı bende. Diğer bir izlediğim dizi olan Jessica Jones ise iyi gidiyor şimdilik, mükemmel değil ama izlenesi bir dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Timeless çok iyi dizi. İzleyin. Müthiş bir başlangıç yaptı oha dedim. Özlemiştim şöyle esaslı bir bilimkurgu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Woody Allen da dizi işine girmiş, http://www.imdb.com/title/tt4354616/?ref_=nm_flmg_wr_2 http://www.theverge.com/2016/10/8/13198868/the-man-in-the-high-castle-season-two-trailer-nycc-2016?utm_campaign=theverge&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 House of Cards'ın daha gerçekçi versiyonunu izlemek isterseniz Borgen'i tavsiye ederim. http://www.imdb.com/title/tt1526318/?ref_=nv_sr_1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Borgen güzeldir, Westworld'de kadını her gördüğümde Brigit denmesini bekliyorum Danimarka yapımı Forbrydelsen de harikaydı özellikle finali. Kuzeyden dizi önerisi var mı başka? wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 The Strain 3. sezon çok güzel. Olaylar derinleşiyor gitgide daha da güzelleşiyor dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 farketmeyen oldu ise 12ç supernatural sezonu acildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 South Park'ın da 20. sezonu başladı, 4. bölüm yayınlandı bu hafta. Nefis ilerliyor şu ana kadar, meraklılarına duyurulur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 grey anatomy flash arrow cok sey basladi da coktan sezon acildi da supernaturalin bugun ilk bolumu idi ondan dedim yoksa cogu dizi gecen ay basladi benim icin biraz sok oldu good wife bitmis.salak sacman bitti biraz 1 sezon daha lazimdi ama yapmamislar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Bu southpark ı hiç izlememiş biri ortasından başlayabiliyor mu izlemeye ,yoksa kilit sezon vs var mı? Bir de simpsons vardı, o nasıl? Narcos u izliyorum ,2. Sezon da çok iyi. zannediyorum netflix in en iyi dizisi bu, buna yakın house of cards var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 southpark genelde gunceldir.sezonsan baglari vardir ama aslinda her bolum izlenebilir bu sezon bi kac bolum baktim internet trollu isliyorlardi guncel ona buna laf sokmayaca oldugu icin istedigin sezondan bu sezonda olur baslayabilirsin simpsonda ise nerdeyse hic devamlilik yok 25 senedir yada daha uzun zaman 4. sinifa giden cocuk iste ne olucak neresinden istersen basla izle bosver simpson oyle guncel degil o derece .cunku planliyorlar aha bisiye dokunmuyorlar falan south parkta bisi oluyo hafta oburune laf sokarak giriyorlar olaya guncel dunya ve amerikan gundemden unlulerden bazi konularan uzak olan adam icin south park sifira yakin manadir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 South Park artık her bölümünde güncel konulara eleştiri getirdiğinden vaktinde izlemek en keyiflisi. İzlemek istiyen direkt 20. sezon'dan başlasın, 4 bölümü bitirdikten sonra hızınızı alamazsanız izlersiniz diğer sezonları. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 20, 2016 Gérard Depardieu'nun Marseille dizisini izleyen var mı? Altyazıları tamamlanmış. kendi soruma cevap vereyim. Çok kötü bir dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ................. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ben TWD'yi biriktiriyordum ama spoiler yemeden ilk bölümü seyredeyim bari Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Rick and Morty izlememiş olanlar için spoiler olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Jessica Jones u 2 bölüm izledim acayip sıkıldım sileceğim hepsini.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 "The Night of" 8 bölümlük mini HBO dizisi. Çok güzel ilerliyor. Tavsiye ederim. Güzel diziymiş. Drama, polisiye, mahkeme sahneleri kıvamında harmanlanmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ohohohooho Negan. Walking Dead'i kurtardı tek başına. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 walking dead çok iyiydi. Abraham zaten inner circle da değil , ölmesi dizinin senaryosunu fazla etkilemez. Glenn kötü oldu , kimseye zararı olmayan dizinin ilk bölümünde tanıştığımız bir elemandı. Rick zaten sallantılıydı, tümden koparacak kayışı. Tüm bölüm gerilim çok iyi ayarlanmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 TWD çok sıkıntılı bir bölümle giriş yaptı 7. sezona. ben uzun zamandır bu kadar rahatsız olmamıştım bir dizi izlerken. bu bölümde oldu.dizi dünyasının en sevilen oyuncularından olan Jeffrey Dean Morgan herhalde TWD ile beraber en nefret edilen aktör olacak. Ben severim kendisini ama. Adam tek başına götürücek diziyi sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş