Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Daha erken yorum yapmak için ama ikinci bölüm biraz tuhaf kaçmıştı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Benim favori dizim Castle bitti malum, şu anda yeni izlemeye başladığım diziler olarak Daredevil ve Marco Polo var Netflix'te. İkisini de tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Daredevil güzedir, ne zaman başlayacak 3. sezon acaba Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Sherlock sezon 4 SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Man in the high castle 'ın ikinci sezonu aralıkta gösterilecekmiş. http://www.theverge.com/2016/8/7/12399392/man-in-the-high-castle-production-season-2-december Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2016 ............... fortuneteller beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 "The Night of" 8 bölümlük mini HBO dizisi. Çok güzel ilerliyor. Tavsiye ederim. Önerin üzerine izledim güzel dizi, umarım bozmazlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Daredevil 'de yaratılan atmosfer gayet iyi. Karakterler iyi , kullanılan teknikler yüksek bütçeli filmlere yakın. , super kahraman filmlerini sevmediğim halde izledim bunu. Daha evvel Daredevil' ın filmini izlemiştim. Hani marvel karakterlerinden tanırım ama pek hoşuma gitmemişti ya da ilgimi çeken bi kahraman değildi daha evvel. Arkadaşın tavsiyesiyle başladım, şimdi ilk sezonun son böllümüne geldim; epeyde hoş bir diziymiş ve bir şekilde karakteri sevdirtti. Hatta Batman karakteri kadar sevdim diyebilirim. Dizinin işleyişide güzel yerinde feedbackler, daredevil kimdir, nerden gelmedir, çocukluğu-ailesi vs konuları rafine işlendi. Daredevil kadar Kingpin de kimdiri tanıtmaları güzel olmuş. Meraklılarının izleyebileceği hatta izlemesi gereken dizi serisi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Daha evvel Daredevil' ın filmini izlemiştim. Hani marvel karakterlerinden tanırım ama pek hoşuma gitmemişti ya da ilgimi çeken bi kahraman değildi daha evvel. Arkadaşın tavsiyesiyle başladım, şimdi ilk sezonun son böllümüne geldim; epeyde hoş bir diziymiş ve bir şekilde karakteri sevdirtti. Hatta Batman karakteri kadar sevdim diyebilirim. Dizinin işleyişide güzel yerinde feedbackler, daredevil kimdir, nerden gelmedir, çocukluğu-ailesi vs konuları rafine işlendi. Daredevil kadar Kingpin de kimdiri tanıtmaları güzel olmuş. Meraklılarının izleyebileceği hatta izlemesi gereken dizi serisi. 1.5 yıl önceki mesajı iyi bulmuşsunuz 2. sezonu pek sevmedim ama . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Daredevil güzel ya, 3. sezonu beklemekteyim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 11.22.63 Güzel bir mini seri; daha önce tavsiye eden olduysa, aslını yaşatıyorum sayın Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 ............... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Daredevil 'in bu sezonu teknik olarak olmamış. Kavga sahnesilerinde bariz 20cm uzağa savuruyor yumruğu, başka bir sahnede tekmeyi ,yakalasın diye ,adamın savunmasına atıyor . Sahneler hızlı olduğu halde sırıtıyor. Stranger Things 'i izlemek lazım demek, zaten önümüzdeki dönemde bir sürü güzel dizi geliyor. Bazı dizleri izlerken duramıyorum, bir bölüm daha izliyorum . Ancak filmler arasında bu etkiyi yaratan yok. Neredeyse hepsini izlerken sıkılıyorum. İki saatlik filmi dört günde izliyorum ancak. Ne olduğu belii değil ama Robert Downey JR, HBO ,True Detective aynı cümlede geçiyor. Ortaya iyi birşey çıkacak. http://www.cbsnews.com/news/robert-downey-jr-true-detective-creator-developing-hbo-series/ In Treatment devam etmedi. Benim en sevdiğim dizilerdendi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Mr. Robot efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Definitive and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Stranger Things'i bende severek izledim. Bu konuyu takip eden herkese tavsiye ederim. 8 bölüm rahatlıkla izleniyor ve 80'lerin havasını gerçekten çok iyi vermişler AlperD beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Firestarter + It + Stand By Me = Stranger Things. Bir sikayetim yok tabi. Zamaninda cekilemeyen kalitede, ama yine o doneme ait gibi cekilmis. Cok da guzel olmus. Ama bu "Stephen King recommends" eserler aslinda ustanin golge yazarligini yaptigi isler mi diye merak ediyor insan. Oyuncularin tipleri bile o elle secmis gibi. King'in parmagi yoksa cok guzel saygi durusu yapmislar. AlperD beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Netflix'te Stranger Things izledim, çok beğendim, tez zamanda 2.sezonu gelir umarım. Fringe'den sonra ilk kez bir bilimkurgu diziyi bu kadar beğendim. (Tabii Castle'ın yeri her zaman için ayrı ) Bunun haricinde Ascension adlı bilimkurgu bir dizi izledim, bence fena değildi ama 6 bölüm sonunda bitirilmiş dizi. En azından biraz daha şans verilmeliydi diye düşünüyorum. Sci-fi severler bakabilir. Şimdi Continuum izliyorum, daha 2 bölüm izledim, ilk izlenim olarak çok bayılmadım ama sci-fi çok sevdiğim için şans vereceğim. Bu arada her iki dizideki ablalar epey sağlam. AlperD beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 @ torrentleech, torrentbytes, HD-Torrents... en çok kullandığım 3 sitede de var... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Continuum ilgimi çekmişti ama 5-6 bölüm izledikten sonra içimden bir daha izlemek gelmedi ve bıraktım. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Benim favori dizim Castle bitti malum, şu anda yeni izlemeye başladığım diziler olarak Daredevil ve Marco Polo var Netflix'te. İkisini de tavsiye ederim. Castle a yakin zamanda basladik eşim ile. Komedi romantizm ve polisiye mevzularıni büyük olcude dengeli şekilde harmanlamayi basarmislar. 8 sezon devam etmiş sanırım. Bizi bayagi idare eder. Writer yazan çelik yelek efsaneymis... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Castle a yakin zamanda basladik eşim ile. Komedi romantizm ve polisiye mevzularıni büyük olcude dengeli şekilde harmanlamayi basarmislar. 8 sezon devam etmiş sanırım. Bizi bayagi idare eder. Writer yazan çelik yelek efsaneymis... Daha ilk sezondasınız herhalde. Ben çok gülüyordum Nathan Fillion'ı izlerken. Stana ile ikisinin kamera karşısındaki uyumu da mükemmeldir. 8 sezonun hepsi güzel ama özellikle ilk 5 sezon efsanedir. hakancez beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Stephen King twitter'da sürekli The Good Wife 'ı övüyor, nasıl bir dizi bu ? Bana chick flick gibi gelmişti. The Departed 'ı dizi yapacakmış Amazon. Filmi çok severim ama dizi nasıl olacak bakalım. Amazon, Netflix vs derken dizi dünyası kaptırdı gidiyor.Spotify'da girecek gibi yazıar çıkmıştı ama sonra bir daha haber çıkmadı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Daha ilk sezondasınız herhalde. Ben çok gülüyordum Nathan Fillion'ı izlerken. Stana ile ikisinin kamera karşısındaki uyumu da mükemmeldir. 8 sezonun hepsi güzel ama özellikle ilk 5 sezon efsanedir. Ikinci sezona gectik. Sizin Castle öneriniz den yola çıktik hosumuza da gitti dogrusu. Teşekkürler.... Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş