Mesaj tarihi: Nisan 3 1 hour ago, Hugh Bullet said: Bu sabah cıkmış, tam dişlinize göre sanırım. Kevin Bacon kardeşimiz yine iyi. Bondsman Aynen, ben yazacaktım, sen önce davranmışsın hocam. 2-3 bölüm izledim iyi gidiyor, gayet eğlenceli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3 (düzenlendi) Spoiler sigara dumani olayi cok guzeldi ya 40 dakika önce, Peregrine said: Aynen, ben yazacaktım, sen önce davranmışsın hocam. 2-3 bölüm izledim iyi gidiyor, gayet eğlenceli. daha birinci bölümün ilk on onbes dakikasini seyredebildim bu sabah. Sanirim guzel birsey Nisan 3 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5 On 4/2/2025 at 14:58, wazzap said: Billions'a başladım. S01E01 direkt işemeli-sıçmalı başladı; izlenir... Son izlediğim film: AVSEQ01.DAT Peregrine, Altan Yoklar and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 15:59 ansızın black mirror Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 16:21 21 dakika önce, stardust said: ansızın black mirror ilginc, bu sabah ise gelirken radyoda yazar ve yapimcisiyla sohbet vardi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 19:09 The last of us'ın ikinci sezonu başladı. Spoiler biri şu elie'yi öldürse de kurtulsak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 20:38 Daha once gorup gormedigimi hatilamiyorum burada Star Trek meraklilari varmi yok mu. Eeger ilginizi cekiyorsa, asagidaki belgeselleri yazilis sirasina gore izleyin. Mind Meld The Center Seat: 55 Years of Star Trek The captains Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:53 Netflix - Adolescence izleyen var mı bilmiyorum ama bir ebeveyn olarak içimi kararttı dizi.. Mini dizi şeklinde, 1'er saatten 4 bölüm.. Ama o 4 bölümde valla üzdü, korkuttu, sinirlendirdi, düşündürdü vs vs Çocuk yetiştirmek hakkaten çok zor iş amk ya Bu arada Non-Cut Camera tekniğiyle çekmişler diziyi.. Çok iyi bir emek var, ama bu teknik nedeniyle benim aralarda senaryo ile olan bağım koptu lan dur bakim burada kamera geçişini nasıl yapmışlar derken.. Geri sarıp sarıp izledim sahne geçişlerini Hugh Bullet and SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:07 8 saat önce, NoFlyZone said: Çocuk yetiştirmek hakkaten çok zor iş Çok haklisin, ne yazikki dogduklarinda ellerinde kullanma kilavuzu ile gelmiyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş