Mesaj tarihi: Şubat 10 Squid Games'in 2.sezonunda sürpriz sonu ı-ııh olmamış. Spoiler bildiğin dizinin sonu sayılır ona göre tıklayın. Spoiler Daha karakterin yarışmacı gibi ortama girdiği ilk bir kaç diyalogunda aha işte bu adam la düzenin başı dedik öyle de çıktı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12 Mal mal Netflix'de sağa sola bakarken Mo diye bir diziye hadi izleyeyim dedim şu an 2.sezondayım. Acayip akıcı ve doğal bir dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 12 (düzenlendi) 1 saat önce, Erwin said: Mal mal Netflix'de sağa sola bakarken Mo diye bir diziye hadi izleyeyim dedim şu an 2.sezondayım. Acayip akıcı ve doğal bir dizi. Evet, tanımından doğal olduğu belli Benim tavsiyemde Silk Road "A war correspondent for the AP news agency and a journalist for Paris Match take us on an extended trip through six countries and cultures from Bursa in Turkey to Xi'an in China." Bayaği guzel. Şubat 12 Hugh Bullet tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 Eminim aranizda James Bond kardesimizi sevenler vardir. Icons unearthed: James Bond - A Spy is Born Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 Biz iki gündür “The Good Doctor”’a sardırdık. 5er bölüm seyrediyoruz akşamları 😱 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 1 saat önce, NeRu said: Biz iki gündür “The Good Doctor”’a sardırdık. 5er bölüm seyrediyoruz akşamları 😱 Hatirladim, seyretmistim bu dizinin bazi bolumlerini. Fena degildi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 1 hour ago, Hugh Bullet said: Hatirladim, seyretmistim bu dizinin bazi bolumlerini. Fena degildi. IMDb’de 8.0 vermişler. Uzun zamandır bu puanda ilgimi çeken diziye pek denk gelmemiştim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 "High Potential" plot bölüm sardı, şimdi 2. bölümü yarıladım. Gideri var, bir nevi farklı twist'e sahip Sherlock Holmes hikayesi diyebiliriz. Biraz muziplik soslu polisiye, suç ve gizem dizilerini sevenlere önerebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 13 11 dakika önce, Peregrine said: "High Potential" plot bölüm sardı, şimdi 2. bölümü yarıladım. Gideri var, bir nevi farklı twist'e sahip Sherlock Holmes hikayesi diyebiliriz. Biraz muziplik soslu polisiye, suç ve gizem dizilerini sevenlere önerebilirim. Bunun reklamlarini ben Prime TV de gordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 19:55 Invincible ve The Yellowjackets'ın üçüncü sezonları başlamış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 21:25 Invincible ilk bölüm hariç sıkıcı gidiyor, amk süper kahraman çizgi filmini ben drama izlemek amaçlı izlemiyorum ki, vır vır vır çene de çene... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 03:44 On 2/13/2025 at 21:47, Hugh Bullet said: Hatirladim, seyretmistim bu dizinin bazi bolumlerini. Fena degildi. Bates Motel geldi aklıma Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 09:42 Reacher 3. sezon başlamış. Squall and SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 14:25 4 saat önce, Peregrine said: Reacher 3. sezon başlamış. Bekliyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş