Dizi Tavsiyesi
7 7

Bu konuda 2.014 mesaj var

Squid Games'in 2.sezonunda sürpriz sonu ı-ııh olmamış. Spoiler bildiğin dizinin sonu sayılır ona göre tıklayın.

Spoiler

Daha karakterin yarışmacı gibi ortama girdiği ilk bir kaç diyalogunda aha işte bu adam la düzenin başı dedik öyle de çıktı.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mal mal Netflix'de sağa sola bakarken Mo diye bir diziye hadi izleyeyim dedim şu an 2.sezondayım. Acayip akıcı ve doğal bir dizi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

1 saat önce, Erwin said:

Mal mal Netflix'de sağa sola bakarken Mo diye bir diziye hadi izleyeyim dedim şu an 2.sezondayım. Acayip akıcı ve doğal bir dizi.

Evet, tanımından doğal olduğu belli

Benim tavsiyemde Silk Road "A war correspondent for the AP news agency and a journalist for Paris Match take us on an extended trip through six countries and cultures from Bursa in Turkey to Xi'an in China."  Bayaği guzel. 

Hugh Bullet tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Biz iki gündür “The Good Doctor”’a sardırdık. 5er bölüm seyrediyoruz akşamları 😱

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, NeRu said:

Biz iki gündür “The Good Doctor”’a sardırdık. 5er bölüm seyrediyoruz akşamları 😱

Hatirladim, seyretmistim bu dizinin bazi bolumlerini. Fena degildi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Hugh Bullet said:

Hatirladim, seyretmistim bu dizinin bazi bolumlerini. Fena degildi.

IMDb’de 8.0 vermişler. Uzun zamandır bu puanda ilgimi çeken diziye pek denk gelmemiştim 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

"High Potential" plot bölüm sardı, şimdi 2. bölümü yarıladım. Gideri var, bir nevi farklı twist'e sahip Sherlock Holmes hikayesi diyebiliriz. Biraz muziplik soslu polisiye, suç ve gizem dizilerini sevenlere önerebilirim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 dakika önce, Peregrine said:

"High Potential" plot bölüm sardı, şimdi 2. bölümü yarıladım. Gideri var, bir nevi farklı twist'e sahip Sherlock Holmes hikayesi diyebiliriz. Biraz muziplik soslu polisiye, suç ve gizem dizilerini sevenlere önerebilirim.

Bunun reklamlarini ben Prime TV de gordum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
7 7

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok