Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 On 13.12.2024 at 23:20, Peregrine said: Dexter: Original Sin başlamış, İlk bölümün 2/3'ündeyim, bayağı sarıyor. 🔪 Başlamaya değer mi ? zamanında dexter'ı komple izledik bitirdik her hafta beklerdik ama o finalden sonra aylarca küfrettik, yetmedi hala aklımıza geldikçe küfrediyoruz. Sonra zaten toparlayacağız birşeyler dediler mini dizi yaptılar. O dizi de afedersiniz ama bok gibiydi. Hani oturup şu origin'e başlamakta o yüzden pek istemiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Bilmiyorum hocam ben keyif aldım ama yeni aktörlere alışıncaya kadar illa bir yadırgama olacaktır. Bir bölüm izleyip kendiniz karar verin derim. Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Secret Leveldan sonra survivor 47. sezonuda bitirdim şimde neye başlasam o kadar çok izleyecek dizi varki.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 @Squall Landman Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş