Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2023 2x4 yine klasik ST bölümlerinden olmuş. Bu sezon bomba gidiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2023 Solos dizisine basladim. Pisikolojik bir dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Succession 'ı nasıl gözden kaçırmışız inanmakta zorlanıyorum. Üçüncü sezonun final bölümünü bugün izleyip 4.sezona geçeceğiz. Bölümlerin 1 saat olmasını saymazsak çok beğenerek izliyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 (düzenlendi) Onu konuştuk diye hatırlıyorum. HBO'dan babam çıksa yerim hesabı bir dizi. Çok iyi. The Idol hariç. Temmuz 12, 2023 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 6 hours ago, Definitive said: Succession 'ı nasıl gözden kaçırmışız inanmakta zorlanıyorum. Üçüncü sezonun final bölümünü bugün izleyip 4.sezona geçeceğiz. Bölümlerin 1 saat olmasını saymazsak çok beğenerek izliyoruz. bu aralar reddit'te fena ovuluyor. bir goz atayim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2023 Yalnız şu anda Star Trek: Strange New Worlds 2. sezon 5. bölüm (en son çıkan bölüm yani) 17.dk'sındayım ve şimdiye kadar izlediğim en iyi Star Trek bölümü. Gözümden yaş geldi gülmekten. 🤣💨 Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Ya arkadaş silo silo dediniz.. Gıy gıy bir dizi ya oyuncu desen yok mekan atmosfer desen sıfır.. Konu zaten saçmasapan mantık hatalarıyla dolu. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 On 6/24/2023 at 10:56, Najaz said: İlk sezon büyük bir hayalkırıklığıydı. İkinci sezonu da bir bölüm bile izlemeden rahatlıkla boklayabilirim Herkesin birden cığlık cğlığa bağırdığı bir diziydi ilk sezonu bende pek beğenmemiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Hocam beğenmeyebilirsin, gayet normal bir şey. Kişisel zevk sonuçta. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Star Trek:SNW nakış gibi işliyor. Çok iyi gidiyor bence dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 51 dakika önce, wazzap said: Star Trek:SNW nakış gibi işliyor. Çok iyi gidiyor bence dizi. Evet bende ona başladım çok iyi bencede. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2023 Strange New Worlds geçen haftaki bölümde güle güle bir hal oldum, çok iyi olmuş, yeni bölümü de az sonra izleyeceğim cips koyayım kaseye de... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 15 saat önce, Peregrine said: Strange New Worlds geçen haftaki bölümde güle güle bir hal oldum, çok iyi olmuş, yeni bölümü de az sonra izleyeceğim cips koyayım kaseye de... Birinci bölümden sonra bunun hakkındada şüpheye düştüm ben ya.. Yani tamam iyi güzel diyordum oo yeni gezegene gidecekler falan derken bölüm gene goygoyla bitti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2023 Strange New World 27'sinde yayınlayacağı yeni bölümü erken yayınlamış; izledim ve oldukça sürprizli ve Lower Decks izleyicileri için ekstra eğlenceli bir bölüm olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2023 Trekciler için efsane olmaya gidiyor bu dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 2x8 enterasandı, daha felsefik bir bölüm olmuş bence. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2023 Avusturalya dizisis Sea Patrol çerezlik ama zevkli. Sadece biraz aksanlarına alışmam gerekti. Dördüncü bölüme başladim bu sabah. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 Star Trek: Strange New Worlds son bölümünde de (2x9) şaşırtmaya devam ediyor. Spoiler Müzikal izlemeye hazır olun, üstelik oldukça iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 (düzenlendi) @Peregrine Spoiler Klingonlara R&B K-Pop söyletmelerine kadar bölüm çok iyiydi ama orası fena batırdı bence. bir de yazık Spock evladıma, aşk acısını Klingonlarla rakı masasında dindirmeye çalışıyor. Ağustos 3, 2023 wazzap tarafından düzenlendi Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 15 dakika önce, wazzap said: @Peregrine Hide contents Klingonlara R&B K-Pop söyletmelerine kadar bölüm çok iyiydi ama orası fena batırdı bence. bir de yazık Spock evladıma, aşk acısını Klingonlarla rakı masasında dindirmeye çalışıyor. Ayrildimi ozlemmi cekiyor? Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 @Hugh Bullet Spoiler ayrıldı gibiler, hatun staja gidecek ya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 39 dakika önce, wazzap said: @Hugh Bullet Hide contents ayrıldı gibiler, hatun staja gidecek ya. Ikinci sezonu seyredemiyorum henuz. Onun icin hatunun staja gidecegini bilmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 @Hugh Bullethocam niye muhabbete giriyorsunuz ki? Kendi kendinize spoiler yedirtiyorsunuz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2023 13 dakika önce, wazzap said: @Hugh Bullethocam niye muhabbete giriyorsunuz ki? Kendi kendinize spoiler yedirtiyorsunuz. sagol dusundugun icin ama oyle yakin zamanda seyredebilecegimi sanmam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2023 On 2022-01-13 at 11:40, MilesTeg said: Foundation(Vakıf) çok başarılı. Kitabını okumasanız da izleyin mutlaka derim. Kitaptan farklı npktalar var fakat belki de daha iyi olmuş böyle. https://www.imdb.com/title/tt0804484/ +1 ilk sezonu cok ama cok begenerek izledim. ikinci sezon biter bitmez tekrar izlemeye baslayacagim. henuz izlememis olan varsa siddetle tavsiye olunur. sevgiler MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş