Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 18 hours ago, wazzap said: @Hugh Bulleto bizim gençlerin hastalığı. bizlerde olmaz. sağolasin yav, kendimi genç hissettim simdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 The Bear'ın ikinci sezonu çıkmış. Türkiye'de Disney+ 2 Ağustos'ta yayınlayacakmış. Ben malum ortamlardan indiriyorum, onu bekleyemem valla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 24 dakika önce, wazzap said: The Bear'ın ikinci sezonu çıkmış. İlk sezon büyük bir hayalkırıklığıydı. İkinci sezonu da bir bölüm bile izlemeden rahatlıkla boklayabilirim Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2023 Najaz'ın film ve dizi başlıklarına yazmasının yasaklanmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim. SEP and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 On 6/24/2023 at 10:31 AM, wazzap said: The Bear'ın ikinci sezonu çıkmış. Türkiye'de Disney+ 2 Ağustos'ta yayınlayacakmış. Ben malum ortamlardan indiriyorum, onu bekleyemem valla. Biz benerek izlemiştik, ikinci sezon nasıl olacak bakalım😎 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 Air Crash Investigation'in 23. sezonu cikmis bu yil; yeni haberim oldu. hemen indirdim hepsini (rutracker'da var) korkarak izliyorum ama gozumu de alamiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2023 53 dakika önce, infestor said: Air Crash Investigation'in 23. sezonu cikmis bu yil; yeni haberim oldu. hemen indirdim hepsini (rutracker'da var) korkarak izliyorum ama gozumu de alamiyorum İlk 22 sezon büyük bir hayalkırıklığıydı. 23. sezonu da bir bölüm bile izlemeden rahatlıkla boklayabilirim Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 On 6/24/2023 at 4:05 AM, wazzap said: Najaz'ın film ve dizi başlıklarına yazmasının yasaklanmasını istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim. May I ask why? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 34 minutes ago, Hugh Bullet said: May I ask why? Trolling is an art. Hugh Bullet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 26, 2023 1 hour ago, wazzap said: Trolling is an art. That makes him a con artist then. Maybe I should learn thing or two from him. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 29, 2023 Star Trek: Strange New Worlds, 2. sezonda da yardırarak gidiyor. İlk üç bölüm, sezonun geri kalanından olan beklentimi çok yukarıya çekti. Hugh Bullet and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Off, şimdi izledim. Hakikaten efsane bölümler var bu sezon. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Az önce Silo'nun sezon finalini izledim. çok iyi bitti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 (düzenlendi) 1 saat önce, wazzap said: Az önce Silo'nun sezon finalini izledim. çok iyi bitti. Silo iyi güzel dizi tamam.. Ama aklıma takılan şöyle bir soru var: Bu amk yerinde niye ASANSÖR yok? Haziran 30, 2023 Najaz tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 10 minutes ago, Najaz said: Hide contents Bu amk yerinde niye ASANSÖR yok? Spoiler Spor yapacak yer yok zaten, bırak da azıcık yürüsünler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Witcher 3. sezonun ilk yarısı geldi. İkinci yarısını sonra yayınlayacaklarmış. 2. bölümün ortalarındayım, güzel gidiyor sanki, ben beğendim. Özellikle "arap bacı" Yennefer'i salya akıtarak izliyorum. Her ne kadar Hintlilere uyuz olsam da bunu gözüm tuttu; egzotik bacılara hep bir merakım olmuştur zaten. Kırbacım nerede? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2023 O değil de... Bu Silo'daki hatun, Dune'da Jessica Atreides'i oynayan hatunmuş. Yeni uyandım mevzuya... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 15 hours ago, Najaz said: O değil de... Bu Silo'daki hatun, Dune'da Jessica Atreides'i oynayan hatunmuş. Yeni uyandım mevzuya... Hatta MI:5, MI:6 ve MI7'de de oynuyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 2 saat önce, wazzap said: Hatta MI:5, MI:6 ve MI7'de de oynuyor. O değil de... Dune II'nin fragmanında Stilgar Jessica'ya yürüyor sanki. Öyle bir izlenim edindim ve içimden "vay puşt vay" dedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 Stilgar delikanlı adam, yapmaz öyle şeyler. @Najaz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2023 3 hours ago, wazzap said: Stilgar delikanlı adam, yapmaz öyle şeyler. @Najaz Gelme bu oltalara Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Netflix'de boş boş gezerken Sweet Home'a başladım. Kore'den canavarlı bir dizi. İzletiyor kendini. 2. ve 3.sezonu da geliyormuş. Çerezlik gider. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 High School (2022): Amazon FreeVee* yapımı bir dizi. Aslında "Robin Scherbatsky" için izlemeye başladım ama 1995'de geçiyor ve ben de 95'de orta ikinci sınıftaydım, dolayısıyla müzik (grunge) kültürü karışık/çekme kaset falan derken kendimden de bir şeyler buldum. Güzel işlenmiş, RS'nin ön planda olmadığı, renk paleti, kamera açıları, abartısız yönetmenliği/oyunculuğunu, sjw/wake kültürünün diğer güncel yapımlar gibi ağzımıza verilmediği ve boğazımıza zorlanmadığı doğal akışında, ilginçlik adına yorucu/tantanalı olmadığı halde sürekli yeni bölüm açtıran bir dizi olmuş. * Henüz ülkemizde olmayan, reklam destekli, ücretsiz bir streaming platformu. Prime ile ilgili değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 Jack Ryan son sezon Cuma gunu basladi. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2023 On 6/30/2023 at 10:05, wazzap said: Off, şimdi izledim. Hakikaten efsane bölümler var bu sezon. ikinci sezonun ilk bölümünü izledim ve hoşuma gitti. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş