Mesaj tarihi: Eylül 22, 2021 Loki iyidir, özellikle Loki'nin niye Loki olduğunu merak ediyorsanız süperdir. Aksiyon falan bekliyorsanız ortalama bir dizi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 24, 2021 Ya arkadaş artık marvel görünce midem bulanıyor benim. Yani dizi yok desen mümkün değil buna gelene kadar izlenecek neler var bunlar vakit kaybı bence.. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 Beğenmemek başka bir şey de, başkasının izlediğine vakit kaybı demek... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 25, 2021 (düzenlendi) İkinci sezon gelecekmiş. İlk sezonu 2. sefer izledim. İlk bölüme aldanmayın , bence harika. .https://dizipal82.com/dizi/gibi/ Ekim 18, 2021 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 (düzenlendi) https://youtu.be/Yq2N-9EmedA Cowboy Bebop açılışı çok iyi olmuş neredeyse birebir aynısını yapmışlar Animeyle. Şu ana kadar Faye'i oynayan hatunun biraz tombik olması dışında bir sorun yok.(Jet zenci ama farketmez.) Eylül 26, 2021 Erwin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Embed mesajlarda sıkıntı var ne gönderebiliyorum ne de editleyebiliyorum mesajı. Youtube linki girdiğinde Yanıtı Yolla veya Editteki kaydet butonları çalışmıyor. @Deathknight Hem Firefox hem Chrome da denedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 @Erwin3 yıldır falan var olay. Dipslay as link derseniz sıkıntı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2021 Bir ara kodlarla uğraştığımda çözmeye çalışmıştım ama olmamıştı. Hostingi zaten Mr. Crunchun sunucusuna devrettiğimiz için benim dıştan erişimim yok. Kodlarla uğraşacak rahat beynimde yok açıkcası Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 27, 2021 Bizim sitede de ipb var orada böyle bir sorun yok ondan şeettim. Bazen çalışıyor bazen kalıyor böyle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 (düzenlendi) On 9/26/2021 at 4:33 AM, Erwin said: https://youtu.be/Yq2N-9EmedA Cowboy Bebop açılışı çok iyi olmuş neredeyse birebir aynısını yapmışlar Animeyle. Şu ana kadar Faye'i oynayan hatunun biraz tombik olması dışında bir sorun yok.(Jet zenci ama farketmez.) Spike'i oynayan eleman cok agliyodu bana bas rol vermiyorlar asyaliyim diye, diyerek. Umarim iyi is cikarir, Cowboy Bebop'in hakkini verir Eylül 28, 2021 MonkeyBusiness tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2021 Kanunsuz Topraklar dizisini seyrediyorsaniz, gerci henuz ikinci bolum, ne dusunuyorsunuz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 13, 2021 Elle tutulur bir bilimkurgumuz vardı o da bitiyor. Hem de sadece 6 bölümlük Final sezonuyla. The Expanse... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 18, 2021 Kanunsuz topraklar, sevmeye basladim ben bu diziyi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 benden duymuş olmayın ama rarbg isimli kötü torrent websayfası, Buffy Vampire Slayer'ın bütün sezonlarını 1080p x265 kodekli paylaşmış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2021 marvel i dizi sektorunde hic secmiyorum dc daha iyi gidiyor ben oldukca begendim hulu dan hit monkey animasyon ama sahane mıziklerle dalan tek sorun sitcom dan az kisa bence oldukca iyi 17 kasimda cikti sezon yani pretty fresh kill bill havasi var biraz https://en.wikipedia.org/wiki/Hit-Monkey_(TV_series) seslendirmeciler bi kismi epey unlu oyuncular ben muziklerini de sevdim boyle bir eserden haberim bile yoktu tvunderground oldugunden beri takip ettigim dizilerin bile izini kaybetimiken alaksizca onume cikti Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 Wheel of Time'ın dizisi çıktı bu arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 (düzenlendi) 2 hours ago, wazzap said: Wheel of Time'ın dizisi çıktı bu arada. İki bölüm izledim sarıyor ama bana kalırsa bu tarz dizilerde bir Legend of the Seeker kadar başarılı değil. Özel efektleri ya kaliteli/inanılır yapacaksın ya bulaşmayacaksın. Bununkileri beğenmedim. Legend of the Seeker'da zaten çok kasmamışlardı. Witcher'da mesela tam kararındaydı. The Whel of Time' da karakterler de sevilesi değil. Ortadoğulu mu, Hintli mi ne o koca burunlu hatunu falan güzelmiş gibi lanse ediyor, öeh yani... Yine SJW baskılı bir dizi olmuş. Bir tek orta yaşlı büyücü hatunu beğendim, ıstırırım, yalarım bir de... Kasım 20, 2021 Peregrine tarafından düzenlendi imla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 (düzenlendi) legend of seaker dedin mi full zirva oda ozaman idare ediyo o gunun xenasi gibi modrid sarisin abla olmasa dizi 3. sezonunuda gormezdi. das ablamiz alakasi olmayan insanlarin icine bdsm soktu ustelik artik kalmadi normal dizi nerde eskşi gunler senesi 22 bolumluk .simdi 10 bolum senede yaparlarsa op basina koy oldu. unut modred sith ablamizi Kasım 20, 2021 nazareth tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2021 (düzenlendi) 1 hour ago, nazareth said: legend of seaker dedin mi full zirva oda ozaman idare ediyo o gunun xenasi gibi modrid sarisin abla olmasa dizi 3. sezonunuda gormezdi. das ablamiz alakasi olmayan insanlarin icine bdsm soktu ustelik artik kalmadi normal dizi nerde eskşi gunler senesi 22 bolumluk .simdi 10 bolum senede yaparlarsa op basina koy oldu. unut modred sith ablamizi Cara Mason ablamıza laf yok Naz; astırma şimdi bana bayrakları (lateksleri) (kırbacım nirdee? ) "Vangel çantası belinde Dildoları elinde Yolladığım mendili Göremedim elinde" Kasım 20, 2021 Peregrine tarafından düzenlendi son fotoyu ve türkü sözlerini ekledim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Midnight Mass https://youtu.be/Uhi-YAkz2vk Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2021 kung fu denilen gerizekalilar otesi diziden uzak durun.dayanamadim direk kapattim.cok kucuktum davil caradinin versionu tde oynarken 3-5 gorduk anca ama cok cok kotu yenisi 3 sene gidip egitim almismista sanki dunyada kimse martial arts nedir bilmiyor full zirva oyuncular berbat ama muhim degil senaryo garantilii dunyanin en berbat senaryolari arasinda bunun yazan seneraitleri isid kacirip iskenceye tabii tutsa herkes abi valla haketmislerdi bile diyebilir soyle dusunun teenwolf falan gibi teenaher diziler izlenebilir ama cogu kisi elestiriyor ya bunun yaninda edebi eser kaliyor o derece kotu sakin asla nostaligc dusunce ile bi bakkem mi diye bile dusunmeyin unutun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 21, 2021 Legend of the seeker zamanına göre efsane bir dizi serisiydi. Az sezon olması ve benzeri türde, kalite tadında dizi gelmeyişi hevesimizi uzun süre yarıda bıraktı. Şükür ki zamanımızda GOT Witcher vs bi kaç malzeme yetişebildi. Witcher 2. sezon efsane olmuş. Sanırım şu blood originde çıkıp izledikten sonra bana tüm serileri hem izletip oyunlarıda tekrar bir sıraya aldırtacaklar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 On 21.12.2021 at 11:10 PM, Deathknight said: Witcher 2. sezon efsane olmuş. @stardustsen mi aforoz edersin yoksa bu zevki bana mı bırakıyorsun? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 24 minutes ago, wazzap said: @stardustsen mi aforoz edersin yoksa bu zevki bana mı bırakıyorsun? ben birinci sezonu tekrar izliyorum ikinciye başlamadan, çok büyük bir beklentim yok genel olarak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş