Mesaj tarihi: Haziran 26, 2021 Yerli diziler inanılmaz itici geliyor; esprileri, şakaları, komiklikleri, racon kesmeleri, komploları, dalavereleri her yönüyle süper basit, bayağı ve kusturucu. Belki bende kültürümüze ve insan yapımıza karşı bir irritasyon gelişmiş olabilir. Ne bileyim bugün Infinite diye gayet vasat bir film izledim ama bazı yerlerdeki zorlama sahneler ve senaryodaki özensiz, kolaya kaçan yerlerde "hasktr" dedim ama izleme zevkimi çok etkilemedi, yine de aktı yani. Bu yerli film/diziler akmıyor. Cidden benim için işkence gibi şeyler. Evde kapan kapan tahammülüm azaldı belki ama ne bileyim yani el arabası olsa çekilmez şeyler... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 22 saat önce, infestor said: yerli dizi var mi tavsiye edebileceginiz? dizipal'i kesfetmemle beraber dogu ve ayak isleri dizilerini izledim 🏴☠ vasatlar ama izlenir bence Ayak İşleri çok iyiymiş yahu , asla vasat diyemem , hele bölüm sonu şarkıları , hele "o bölüm" 👍. Sezon bitmek üzere ben çok beğendim , aksaklıkları , sarkan sahneleri rahatlıkla tolere edebildim , yok sayabildim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 27, 2021 22 saat önce, Peregrine said: yani el arabası olsa çekilmez şeyler... Türk dizi yapımcısının mottosu: "Dizi dizi inciyiz, s.kişte birinciyiz" Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Yeni bir dizi değil ama bu aralar Bosch'a sardık, tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 Loki'nin son bölümü s1e03 izleyen var mı? Bende mi bir saçmalık var, beklentim mi çok yüksekti bilemedim. Bildiğin başarısız.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 28, 2021 4 hours ago, escape said: Loki'nin son bölümü s1e03 izleyen var mı? Bende mi bir saçmalık var, beklentim mi çok yüksekti bilemedim. Bildiğin başarısız.. Çok filler bi bölüm olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 29, 2021 Ayak işleri 7 ve 8. bölümde kaliteyi baya yükseltti. Bu şekilde tadımlık kısa bölümler olması çekici yapıyor. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 https://streamable.com/5fixy3 . Şokopop Portreler, Ücretli platformda Tarkan , Zeki Müren ve Banu Alkan bölümleri var. Bir de Yeşilçam. Tarkan serisini izledim , oldukça iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 19 minutes ago, Altan Yoklar said: https://streamable.com/5fixy3 . Şokopop Portreler, Ücretli platformda Tarkan , Zeki Müren ve Banu Alkan bölümleri var. Bir de Yeşilçam. Tarkan serisini izledim , oldukça iyi. Yav*** superbox streamable'ı da yasaklamış. VPN'le izleyebildim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2021 (düzenlendi) Saçmalık ek:https://dizipal52.com/ Temmuz 2, 2021 Altan Yoklar tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 Bu tarz siteler hep verimsiz olduğundan hep torrent tercih ediyordum. Bunlar işi ilerletmiş, hatta TR dublaj falan harika olmuş büyükler falan için, altyazılı izleyemiyorlar, benim için altyazı olmasa da sorun olmuyordu ağır (iskoç, cockney, vs) aksanlı durumlar hariç). İş yapar bu site teşekkürler. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 On 26.06.2021 at 22:56, Peregrine said: Yerli diziler inanılmaz itici geliyor; esprileri, şakaları, komiklikleri, racon kesmeleri, komploları, dalavereleri her yönüyle süper basit, bayağı ve kusturucu. Belki bende kültürümüze ve insan yapımıza karşı bir irritasyon gelişmiş olabilir. Hep aynı şeyi öneriyorum 1 haftadır biliyorum sıkıcı oldu ama Ayak İşleri , Gibi , Doğu bu üçüne bir şans verin derim. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2021 13 minutes ago, Altan Yoklar said: Hep aynı şeyi öneriyorum 1 haftadır biliyorum sıkıcı oldu ama Ayak İşleri , Gibi , Doğu bu üçüne bir şans verin derim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 İzlenesi belgeseller, youtube da https://www.youtube.com/c/TimelineChannel/videos. Ben mısırla ilgili olanlara başladım direk pek de iyi oldu tavsiye edilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2021 (düzenlendi) Zamanında True Detective izlememiştim. Bu hafta birinci sezonu izledim ikinci sezona geçtim. Anladığım kadarıyla her sezon diğer sezonlardan bağımsız uzunca bir polisiye film tadında. Sinematografi olsun, olay örgüsü olsun fevkaladeliğin fevkinde. Birinci sezonun tadı damağımda kaldı. İkinci sezon birinci bölüm, ilk sezonla alakasız başlayınca biraz uyuz olmadım değil tabi keza karakterlere, özellikle Rustin "Taxman" Cohle'a epey alışmıştım. Rust'ın hayat görüşü olsun din hakkındaki tespitleri olsun birebir benim görüşlerimle örtüştüğü için karakteri daha da beğendim. "Taxman" Temmuz 25, 2021 Peregrine tarafından düzenlendi imlâ & aynı fotoyu daha iyi bir versiyonuyla değiştirdim Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 True detective benim için sadece 1. Sezondan olušan bir dizi olarak kalacak. 2 ve 3. Sezonlar bombok. Bir de aynı dayı yazmış...nasıl oluyorsa artık🧐 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 13 saat önce, Peregrine said: Zamanında True Detective izlememiştim. Bu hafta birinci sezonu izledim ikinci sezona geçtim. Anladığım kadarıyla her sezon diğer sezonlardan bağımsız uzunca bir polisiye film tadında. Sinematografi olsun, olay örgüsü olsun fevkaladeliğin fevkinde. Birinci sezonun tadı damağımda kaldı. İkinci sezon birinci bölüm, ilk sezonla alakasız başlayınca biraz uyuz olmadım değil tabi keza karakterlere, özellikle Rustin "Taxman" Cohle'a epey alışmıştım. Rust'ın hayat görüşü olsun din hakkındaki tespitleri olsun birebir benim görüşlerimle örtüştüğü için karakteri daha da beğendim. "Taxman" https://kidadl.com/articles/great-rust-cohle-quotes-for-true-detective-fans Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 True Detective 2.sezon gayet iyi. 3'ü izlemedim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2021 5 hours ago, infestor said: 2 ve 3. Sezonlar bombok. Bir de aynı dayı yazmış...nasıl oluyorsa artık🧐 Allah taş yapar, ikinci sezondaki olay örgüsü efsanedir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2021 2. sezona laf eden çarpılır, 3'ü ben de çok beğenmedim ama 2, 1'den bile güzeldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Gallipoli, 7 bolumluk bir dizi. Konuya Avustralyali askerler acisindan bakiyor. Dizide Turklere karsi bir dusmanlik yok, tam tersi. https://www.imdb.com/title/tt3577058/?ref_=nv_sr_srsg_2 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Lokiye baktım biraz 15 dakika dayanabildim. Neyse ben handmaid's tale e devam.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Loki ilk bölüm tırt gerisi iyiydi yav. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 loki ben de bütün sezonu indirmiştim, ilk bölümü izledikten sonra sildim. silmesemiydim yani ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş