Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 4 hours ago, mamad said: La casa de papel 3. sezon fazla mı zorlama olmuş ne? Dark'a bakayım bir, merak ettim. Ben de aynı fikirdeyim, ilk iki sezona veya daha doğrusu ilk maceraya göre daha saçma ilerliyor. akıcı değil ve mantık hataları çok daha fazla. lazy writing olmuş bence biraz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 2. sezonda olduğu için muhtemelen önceden yazılmıştır ama Cobra Kai (Karate Kid'in dizisi) baya iyi sarıyor. Oyunculuğu falan da beğendim gayet iyi olmuş. ?? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 sezon iki cikali asir olmustu da youtube red oldugu icin kisa 10 bolum bi kereden bi kac saate izliyorsun sonra 1 sene bekle feci guttan beter ediyo o bakimdan pek spoiler icermeyecek sekilde dizinin en super yani sahane flashback ve gondermeleri zayif yani cocuklari ordan oaya savurmalari frp 90larin oyununda editorle oynayip bakma hissi veriyo cok oldu izleyeli spoiler saymak lazimmi bilemem ama gondermesi oldugu icin dedidkosu da onceden dondugu ici 3. sezon ali geri donucek deniyordu oyle veya boyle gorunecek belli ki. isallah dolu dolu olur Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 16, 2019 (düzenlendi) Dark 2. bölümdeyim. Henüz bir bok anlaşılmıyor. Safi gizem. Hep böyle gidecekse bilemedim. Edit: Biraz bok attık ama 4. Bölümden sonra ufak ufak açılmaya başlıyor. Ama yine de yavaş. Eylül 17, 2019 mamad tarafından düzenlendi infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 (düzenlendi) neden kimse Carnival Row önermedi? ben başladım ilk sezona. şuan 1. sezon da. başından kalkamıyorum cidden çok başarılı. özellikle kostüm konusunda, mekanlar konusunda inanılmaz. zaten Guillermo del Toro da bünyesinde bulunuyor. izlerini her şekilde yaşıyorsunuz. https://www.imdb.com/title/tt0489974/ Eylül 17, 2019 jackjoker tarafından düzenlendi Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 HBO ve BBC ortak yapımı His Dark Materials 4 Kasımda başlayacak. HBO'da babam çıksa izleyeceğimden bence bakılabilir. https://www.youtube.com/watch?v=APduGe1eLVI Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Daha öncesinde çok severek izlediğim gene amazon prime yapımı olan The Boys'dan dolayı bayağı hype'landığım Carnival Row'u izledim, genelde izlenimler olumlu ama benim için hayal kırıklığı oldu. Bunun en büyük sebebi de, herhalde bütçe takıntılarından dolayı olsa gerek böyle fantastik bir dizinin kapalı mekan çekimleriyle dolu olması, içinde geçtiği steampunk dünyasına dair çok az şey yansıtması gibi sebepler sayabilirim. Lezbiyen periler, zenci koç kafa abiler gibi SJW unsurları da bayağı gözüme battı. İlla sıkıştıracaklar bunları bir yere, yapmasalar olmaz. Ama gene de fantastik güncel bir dizi arıyorsanız tavsiye ederim, sonuna kadar izledim bir şekilde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 karate kid'in dizisi varmis ya la https://www.imdb.com/title/tt7221388/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 tavsiye ederim Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Mr. Robot 4. sezon başladı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 Undone https://www.imdb.com/title/tt8101850/ İlginç bir dizi. Yapılış yöntemi (rotoscoping) yüzünden herkese hitap etmeyebilir belki ama A Scanner Darkly'i sevenler bunu da sevecektir. Executioner and epi beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 (düzenlendi) 1 hour ago, SEP said: Undone https://www.imdb.com/title/tt8101850/ İlginç bir dizi. Yapılış yöntemi (rotoscoping) yüzünden herkese hitap etmeyebilir belki ama A Scanner Darkly'i sevenler bunu da sevecektir. Bu tarzdan (rotoscoping) hoşlananlar için ben de film tavsiye edeyim lafı geçmişken. Waking Life, içerik olarak da A Scanner Darkly'yi sevenlerin daha çok sevebileceği bir film. Yönetmenleri de aynı zaten, Richard Linklater. Undone tavsiyesi için de teşekkürler Ekim 9, 2019 MilesTeg tarafından düzenlendi Executioner and SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 9, 2019 A Scanner Darkly'yi izledim güzel ama kitabı çok güzeldi. Filmi sevdiyseniz asıl kitabını okurum derim : ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10, 2019 22 hours ago, Executioner said: A Scanner Darkly'yi izledim güzel ama kitabı çok güzeldi. Filmi sevdiyseniz asıl kitabını okurum derim : ) PKD Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12, 2019 (düzenlendi) Bilmiyorum daha önce önerildi mi ama Mindhunter şahane diziymiş gerçekten. İzleyecek birşeyler arıyorsanız tavsiye ederim: https://www.imdb.com/title/tt5290382/?ref_=fn_al_tt_1 https://www.netflix.com/tr/title/80114855 Üstüne Ted Bundy belgeseliyle beraber combo yapılabilir, ben henüz izlemedim ama ilgimi çekti. https://www.netflix.com/tr/title/80226612 Ekim 12, 2019 Executioner tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Benim takip ettiğim dizilerden The Man in the HighCastle 4. sezon başladı. The Crown 3. sezon başladı. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Mr. Robot mükemmel gidiyor. son bölüm efsane ötesiydi. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 servant isimde yeni bir dizi başladı. 3. bölüm bitti. bu perşembe 4. bölüm var. korku ve gerilim türünden hoşlananlar kesinlikle izlemeli ben çok beğendim. uzun yıllardır bu tarz korku türünde bir dizi arıyordum ve buldum sonunda. dizi apple tarafından finansa ediliyor. kısaca konuya gelirsek, evli bir çift yeni doğan bebeklerinin ölümü sonrası sarsılır ve ölen bebeklerinin bire bir aynısı olan oyuncak bebek alırlar. ancak anne bebeklerinin öldüğünü kabul edemez durumdadır ve oyuncak bebeği kendi bebeği sanıp ona canlı bir bebek muamelesi yapmaya devam eder. hatta evlerine gizemli bir kız bakıcı tutarlar. hikaye de burada başlıyor zaten. hem ilginç bir konusu var hemde bir sonra ki bölümde ne olacak diye acayip merak ettirici bir havası var. tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 Vikings 6. sezon başlamış. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 netflix 6. sezonu veriyor mu acaba? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 (düzenlendi) Link koyduğum post dan ( eski post ) yeni mesaj gönder diyince eskisi gitmemiştir diye yolladım. Eskisi de gitmiş aslında. İki mesaj atmışım kusura bakmayın. Aralık 8, 2019 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2019 Matrix'de bir dalgalanma oldu sanırım. Deja vu? jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Boys baya iyiydi onu begendim. Carnival Row hic sarmadi beni Ama son 2-3 ayin en iyi dizisi Watchmen oldu bence. 1. sezon daha yeni bitti 8-9 bolum falan. HBO bu isi iyi yapiyor. ilk 2-3 bolumu takip etmek biraz zor eger hikayeyi hic bilmiyorsaniz, ne olup bittigini anlamak zor ama sonra taslar yerine cok guzel oturuyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2019 Watchmen'i ben de bugün bitirdim. Gerçekten başarılı, özellikle de filmini izlediyseniz çok keyif alıyorsunuz. Ozark'ı bitirdik ondan önce de. Dizi daha önce izlediklerimden oldukça farklı bir konuda. Çocuklar da dahil bir tane doğru düzgün adam yok dizide. Senaryo gereği tabii. İzlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız Oyunculuklar falan gayet yeterli. Baş roller zaten harika. Hayatta kalabilmek ve ailesini koruyabilmek için en pis kartellerin ortasına düşen bir adamı ve ailesini anlatıyor. İnsan denen mahlukatın ne kadar aşağılık ve karanlık olabileceğine dair güzel örneklerle dolu. Adamın sabrına ve göreve odaklanabilme becerisine hayran kalmamak elde değil. Bu tür konuları beğenenlere tavsiye ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 Mr. Robot mükemmel bir final ile veda etti. Saçma sapan bilimkurgulara girmeden, mükemmeldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 23, 2019 On 13/09/2019 at 7:44 PM, Peregrine said: 2. sezonda olduğu için muhtemelen önceden yazılmıştır ama Cobra Kai (Karate Kid'in dizisi) baya iyi sarıyor. Oyunculuğu falan da beğendim gayet iyi olmuş. ?? on numara dizi olmus valla cobra kai. gerci burada da daha once bahsedilmisti Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş