Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Z Nation 4 sezonu da bitirdim Netflix üyesi olarak , ama 5.sezon netflix 'e 2019 sonunda gelecek gibi . Ulen arkadaş para veriyorum izleyemiyorum böyle salak iş mi olur @!'^+%&+ netflix 'i !!! Mecbur ekstrem sitelerden izliyorum orjinal dilde. Bence eğlenceli zombi dizisidir , seveni var sevmeyeni de olabilir (!) .. Bence çok matrak ve iyi zaman geçirtiyor . Squall and yıllardıronlineolmayanadam beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Z-Nation 'u bende severek izledim bitirdim ama 5.sezon henüz gelmedi. zaten son sezonmuş 6.ya hiç başlanmayacak, taaaa yıl sonuna kadar bekletmeleri hiç hoş olmadı. Severek izlediğim diğer bir dizi designated survivor 'da ise uzun bir süre 3.sezon'u bekledik durduk, derken 3.sezon haziran'da geldi fakat sadece 10 bölüm çekilmiş izledik bitti gitti, haberlerden okuduğumuz kadarıyla 4.sezon belirsizmiş, filmin yapımcısı Netflix'e şimdi ismini hatırlayamadığım başka bir zombi dizisi yapmıştı, onuda izledim fakat daha ciddi acımasız gibi görünen işleyişi olsa da biraz muğlak hikaye anlatımı vardı bir şeyleri göreceğiz derken dizi bitmişti. Altered carbon'da aynı şekilde 2.sezonu neredeyse 2 sene sonra çıkmış olacak, yayınlanma tarihi ocak-şubat 2020 görünüyor. Z-nation'a dönersek 10.sezona kadar gidebilirler, zaman kaybı olarak gördüğüm dizilerin 7-8 sezon sürmesine alışacağız gibi duruyor. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 (düzenlendi) Chernobyl'i bende yeni izledim. Son yıllarda izlediğim en etkileyici, en vurucu dizilerden biriydi benim için. Gerçekten direkten dönmüşüz. Dizinin yapımcıları podcast yayınlamışlar Çernobil hakkında,dinleyeceğim sizlere de tavsiye ederim. Temmuz 12, 2019 Executioner tarafından düzenlendi infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Le Casa De Papel 3. sezon tüm bölümleri çıktı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Dark 2.sezon ilk sezona göre daha tempoluydu. Sezonun ancak ortasında kim kim hatırlayabildim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 15 saat önce, fortuneteller said: Le Casa De Papel 3. sezon tüm bölümleri çıktı. Oooov güzeeel, hemen başlayalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Westworld'den yeni fragman https://www.youtube.com/watch?v=64CYajemh6E Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 (düzenlendi) tavsiye gibi değil de, stranger things 3. sezonu izleyen varmı? tam absürd gençlik komedisine dönmüş ama yine de güzel bence. ilk sezondaki mistik, hafif bilimkurgu yerine karikatürize karakterler alakasız sahneler var ama dediğim gibi yinede güzel. dark a başladım ama kim kimdi kafamdan uçtuğundan izlemeyi bıraktım. tekrar deneyim olmazsa. Temmuz 24, 2019 emre666 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 Dark çok iyi ya. Bence 1 den başlayıp tekrar izle Emre. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2019 dark 1. sezon sonlara doğru beni epey baymıştı, ikinci sezona başlayasım gelmedi valla. Squall and MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 10 hours ago, ZvAnA said: dark 1. sezon sonlara doğru beni epey baymıştı, ikinci sezona başlayasım gelmedi valla. Korhan abi 2. bir şans ver bence... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 11 hours ago, ZvAnA said: dark 1. sezon sonlara doğru beni epey baymıştı, ikinci sezona başlayasım gelmedi valla. yok artık... asıl sonlara doğru heyecan doruğa çıkıyor bence de tekrar şans verilmeli, hatta tekrar izlenmeli. ilk seferde kafa karışabiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2019 (düzenlendi) Bizim hatunun zorlamasıyla mecburen la casa de papel'in 3.sezonunuda izlemiş bulundum, fikri yenilikten senaryo da uzak klişeye düşmemek için çok çabalamışlar ama olmamış, birde bölüm sayısı neden az tutulmuş ki anlamadım, zaten herşey az çok belli, oyunlardaki yapay zeka hatası seviyesinde bir dünya tavsirini bir dizide gerçekmiş gibi görmek cidden iğrençmiş, bu tip zırvalıklar süper kahraman filmlerinde oluyordu artık soygun filmlerinde de görmek nasip oldu. Temmuz 25, 2019 yıllardıronlineolmayanadam tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 The Boys çıkmış. Trexxx beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 29 minutes ago, wazzap said: The Boys çıkmış. [rarbg'ye gider] wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 On 7/25/2019 at 1:52 PM, TiesTorN said: yok artık... asıl sonlara doğru heyecan doruğa çıkıyor bence de tekrar şans verilmeli, hatta tekrar izlenmeli. ilk seferde kafa karışabiliyor. bencede. son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. kesinlikle bir şans daha @ZvAnA Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 On 26/07/2019 at 7:58 PM, infestor said: [rarbg'ye gider] bu arada cok kral dizi olmus. uzun zamandir bu kadar iyisini izlememistim. belki de soktumu superkahramanlara (daha dogrusu dc & marvel'in sictigi filmler silsilesine) karsi durusu cezbetti beni. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Ben Love, Death & Robots ile ilgili bişeyler yazmıştım ama nedense piç oldu. Nerede acaba yazdıklarım, submit demiştim halbuki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2019 Aynen, The Boys çok iyi. Üstelik sezon finali de bomba oldu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 On 7/29/2019 at 16:24, Atrin said: bencede. son zamanlarda izlediğim en iyi dizi. kesinlikle bir şans daha. (DARK) Şuna başlayayım diye acayip heyecanlanıyorum bir türlü şans olmadı. Kadın izleyicilerin yorumları nasıl oluyor onu merak ediyorum. Eşimle izlenebilecek bir dizi olup olmadığına emin olamadım halen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2019 2 hours ago, egefranco said: (DARK) Şuna başlayayım diye acayip heyecanlanıyorum bir türlü şans olmadı. Kadın izleyicilerin yorumları nasıl oluyor onu merak ediyorum. Eşimle izlenebilecek bir dizi olup olmadığına emin olamadım halen. Bence rahatlıkla eşle izlenir. Bolca kadın oyuncu ve kadın ağırlığı var dizide. Bağ kurmakta zorlanmazlar. Korkudan çok gizem var, öyle vahşet dizisi değil. Daha çok Lost tarzı diyebilirim. egefranco beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 On 31.07.2019 at 18:14, egefranco said: (DARK) Şuna başlayayım diye acayip heyecanlanıyorum bir türlü şans olmadı. Kadın izleyicilerin yorumları nasıl oluyor onu merak ediyorum. Eşimle izlenebilecek bir dizi olup olmadığına emin olamadım halen. Biz izliyoruz Ki eşim bilim kurguyu sevmez. egefranco beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Amazon Grand Tour serisini yeni seyretmeye basladim. Eski Top Gear serisini aratmiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2019 (düzenlendi) Silicon Valley son sezon trailer https://www.youtube.com/watch?v=DYylBqu2PXc Mr. Robot son sezon trailer https://www.youtube.com/watch?v=CtJCWRT5fYc Ağustos 30, 2019 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 12, 2019 La casa de papel 3. sezon fazla mı zorlama olmuş ne? Dark'a bakayım bir, merak ettim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş