Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 @stardust oğlum türk dediğin herif bir sürü takipçisi olan iphonedo iphone'cular bilir, hiç iphone'la falan işim olmasa bile ben bile biliyorum yani. atp beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Aksanından da mı anlamadın? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 yok valla farketmedim, iphone ile de işim olmadığından ilk kez bu dji spark videosu ile tanıdım adamı. pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Senelerdir iPhone kullanıyorum ben de bilmiyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Güzel geyik videoları var. Müzikleri falan da kendisi yapıyor, epey yetenekli bir arkadaş. Bu Apple Pencil çıktığı zaman Bob iOS diye bir video yapmıştı, aklıma gelince gülüyorum hala, izlemeyen varsa bir baksın. pentaman and atp beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 (düzenlendi) On 16.06.2017 at 03:49, stardust said: bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, bu herif Türk'müş. geçen iOS 11 ile ilgili videosunu izlerken farkettim, telefonda klavye dili Türkçe idi, ne ayak derken Türk olduğu ortaya çıktı vatandaşı tebrik ediyoruz. O herif iphonedo yahu. Uzun zamandır takip ederim. Özellikle Bob ios videolarını izlemenizi öneririm. Eğlenceli Edit: benden önce herkes yazmış. Ben onlari görmeden direk cevaplamıştım. O yüzden şey olmuş biraz. Haziran 17, 2017 atp tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Bir "şey" olmaz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Valla bu adamı bende çok sevdim. Mavic mi GoPro Karma'mı aliyim derken aklımdaki tüm soruları cevapladığı bir inceleme videosu ile karşılaşmıştım. Seviyoruz seni iPhonedo <3 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 Abone olayim.. oglana karne hediyesi ucuz yollu bir drone aldim , baktim baya keyifliymis , millet demekki o yuzden baya sariyormus bu aletlere yanliz cok uzun vadede zevk alir miyim bilmiyorum bisikletle giderken aslinda takip eden ve cekim yapan bir alet iyi olurdu videolardaki grup fotosu cekilirken dur ya bi dakka drone halleder sende gel gir kareye olayi da guzel Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 18, 2017 https://www.facebook.com/events/837376936409942 Spark tanıtımı önümüzdeki hafta Beşiktaş'da yapılacakmış. Almak isteyenler bir bakabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2017 Quote bu arada bilmeyenler için söyleyeyim, bu herif Türk'müş. geçen iOS 11 ile ilgili videosunu izlerken farkettim, telefonda klavye dili Türkçe idi, ne ayak derken Türk olduğu ortaya çıktı klavyeye gerek yok aksani ele veriyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 (düzenlendi) Tanıtım sonrası Türkiye'de satışı başladı sanırım. 2.699 TL ve combo pack'li 3.775 TL DJI Türkiye facebook sayfasında lansman videosu var Haziran 23, 2017 CaRaBeeN tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş