Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Selam dostlar, Elimdeki kartta(970 SSC) fan problemi çıktığı için kartı EVGA'ya gönderip RMA yapmam gerekiyor. Türkiye'de (Vatan) garantisi 2 senelik olmasına rağmen EVGA 3 yıllık garanti veriyor o yüzden buradan halledemedim işi. O sebeptendir ki bana yaklaşık 1 ay kullanıp geri vereceğim, eli yüzü düzgün ve mümkünse çok da eski olmayan bir görüntü kartı lazım. Süre daha kısa da olabilir. Ankara'da böyle bir "kıyak" yapabilecek bir arkadaşım var ise çok makbule geçer Not: Genelde alış veriş işlerinden anlayanlarda olabilir diye düşündüğüm için buraya açtım başlığı. Daha doğru olduğunu düşündüğünüz bir yer olursa taşıyınız Sevgiler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Şimdilik hallettim gibi görünüyor arkadaşlar. Bir kaç kişi dönüş yaptı sağolsunlar. Bir aksilik olursa buradan yine dürterim sizi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Şu anda elimde GTX 580 var abi boşta duran. İş görürse haber ver. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 3 hours ago, ZvAnA said: Şu anda elimde GTX 580 var abi boşta duran. İş görürse haber ver. Sağol abicim, aklıma yazdım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş