Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Emniyet kemerimde geri sarma biraz sıkıntılıydı. Silicone Spray ile kemerin temas ettiği yerleri sprayledim, ve bana temas etmeyen icerideki kumaşı sprayledim. Şuan hızlica topluyor. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Zoma, pentaman, JardeL and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Bak simdi aklima geldi; su kaydirici surmustum on ve arka camlara, bir sure sonra iz kalmaya baslamisti silecekler calisirken... Burada bulasik deterjani ile silmem onerilmisti, uygulamistim ve tertemiz olmustu camlar... Hamso beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Bir ara takip ettiğim bir Facebook grubunda camın buğulanmasını engellemek için çok az miktarda traş köpüğüyle silinmesi önerilmişti. Uyguladım, sonuç fena olmadı, yalnız çok az miktarda kullanın yoksa her yer köpük oluyor ve temizlemek zor oluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Bugüne kadar uyguladığım ve hep faydasını gördüğüm basit çözüm: Fransız arabası almamak. Atrin, Hamso, the5thhorseman and 5 others beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Boya yanığını hafifletebilecek (geçmez biliyorum) bir şey var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 2 hours ago, CandleGarden said: Boya yanığını hafifletebilecek (geçmez biliyorum) bir şey var mı? Bildiğim kadarıyla yok, tek çözüm boya Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Boya yanığını hafifletebilecek (geçmez biliyorum) bir şey var mı?ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 (düzenlendi) Selamlar. Marş basıyor ama araç çalışmıyorsa, paniklemeden önce, immobilizer işaretini kontrol ediniz. Arızalı ise Kia hyundai grupları marş alır, ancak ateşleme yapmaz. İlk işiniz, yedek anahtarı denemek olsun. Çalışmazsa, anten arızalı olabilir. İmmobilizer anten değişimi. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Mayıs 13, 2017 Hamso tarafından düzenlendi Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Motip markasının mum spreyi bulunmakta. Aracın doğrudan çamur, kar çözme solusyonu vb. Gibi maddelere doğrudan maruz kaldığı yerlere, yada oksijenle iletişimini keserek ömrünü uzatabileceğiniz bölgelere uygulayabileceğimiz, şeffaf bir ürünü var.Kazımadan cıkmıyor. İlgi duyanlara:ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Mr.Smith beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 farlar sabahta açılır. buğulanma için klima açılmalı. araba kokusu için kavun önerilir. ani frende dörtlüleri yakın. antifriz kullanın. önden itişli araçlarda ön lastikler +2 basınçlı ayarlanmalı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 (düzenlendi) on camin ic tarafindaki cizikler icin bir cozum var midir? oto camcinin dedigine gore ic taraftan herhangi bir mudahale olamiyormus (bullshit?) Mayıs 15, 2017 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Aracımda kart yuvasına aşağıda ki 3d model tutucuda Xiaomi Mi 4 için ufak değişiklik yapıp 3d olarak bastım kullanıyorum. Daha önce vantuzlu kıskaçlı dava vardı camın anası bellendi ve artık tutmuyor. Bu daha şık oldu camda kaba durmuyor konsolda teybin hemen altında telefonu sanki multimedyaymış edasında yer edindiriyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 (düzenlendi) 10 saat önce, Deathknight said: Aracımda kart yuvasına aşağıda ki 3d model tutucuda Xiaomi Mi 4 için ufak değişiklik yapıp 3d olarak bastım kullanıyorum. Daha önce vantuzlu kıskaçlı dava vardı camın anası bellendi ve artık tutmuyor. Bu daha şık oldu camda kaba durmuyor konsolda teybin hemen altında telefonu sanki multimedyaymış edasında yer edindiriyor. kart yuvası dediğin yer nedir @Deathknight Mayıs 17, 2017 Forgotten tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://image5.sahibinden.com/photos/02/58/22/x5_438025822jc2.jpg @Forgotten Mesela şu linkte bakarsan görebilirsin kredi kartı yuvası gibi bir yer var. Oraya girecek şekilde düşün Proxima and Forgotten beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş