Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Selam, Ben bu makinayı sualtı fotoğrafları çekmek için kullanıyorum. Elimde 16-50, 30 mm macro, 55-210 ve 10-18 geniş açı var. 16-50 kötü bir lens, çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. 30 mm macronun diyaframı 3,5 ama 1,8 değerine hiç ihtiyaç duymadım. görüntü kalitesi gayet yeterli ve neredeyse lensin önüne değen canlılara odaklanabiliyorum. sensörden odaklama mesafesi 9 cm. Bence ameliyat fotoğraflarınız için yeterli olacaktır. pentaman beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 5 saat önce, Sniper said: Selam, Ben bu makinayı sualtı fotoğrafları çekmek için kullanıyorum. Elimde 16-50, 30 mm macro, 55-210 ve 10-18 geniş açı var. 16-50 kötü bir lens, çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. 30 mm macronun diyaframı 3,5 ama 1,8 değerine hiç ihtiyaç duymadım. görüntü kalitesi gayet yeterli ve neredeyse lensin önüne değen canlılara odaklanabiliyorum. sensörden odaklama mesafesi 9 cm. Bence ameliyat fotoğraflarınız için yeterli olacaktır. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş