Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Artık almış, üzerine anakart falan da alındı hatta, bence de bu şekil gitmek lazım artık iyisiyle kötüsüyle mantık çerçevesinde.:) Burası ile ilgisi yok da AMD 16 Mayıs'ta bahsedecek yeni Zen'lerden okuduğuma göre. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 2 hours ago, TiesTorN said: ryzen2 çıkana kadar hiç kaşınma derim, 7700k'nın keyfini sür bence. işte şimdilik bir keyfi yok, çünkü farkı yok 6700k ile. z270 maximus anakart bir etki yaratır diye umuyorum artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Ya işte 5000MHz çalışsa oradan psikolojik bir tatmini olacaktı ama olmayınca orada bir sıkıntı oldu. Delid gerekecek herhalde ona geliş, gidiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 5GHz çalışıyor çalışmasına da, sıcaktan "throttling" diye tabir edilen "Dynamic frequency scaling" özelliği devreye giriyor. O yüzden 4900mhz daha performanslı oluyor 5GHz'e göre. Bu bi de su soğutma ile böyle yani... Bakalım artık Maximus Decimus Meridius kurtarırsa bu işlemciyi belki delid de yaparım, fakat fark olmazsa satıp savacağım hepsini. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 NZXT S340'ta kurulu Ryzen sisteme el koymayı teklif ediyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yok ya çocuğun kısmetine mani olmayalım alırız bir tane crosshair ile 1700x. büyüklerimizi örnek alırız biz böyle konularda senin şu bloklar gelsin de bir bak bakalım ben bu işlerle uğraşırken, senin de izlemine ve bu 7700k'nın durumuna göre akıbetimizi belirleyeceğiz artık... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 (düzenlendi) Tamamdır.:) Bu arada Hyper Beast de budur: Bu H440 tabii, S340 değil ama S340 için de çıktı mı, çıkacak mı, öyle bir durumu var. Mayıs 11, 2017 T800 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 S340 Elite Hyper Beast Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 kral çıplak diyen çocuk yine ben olacağım ama bu hyper beast çirkin yahu. normali de elite'i de çirkin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Öyle dendi, evet, ancak güzel yani ne var, beğenmeyin siz, düz siyah alın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 bu içerikler kasa bölümünde zaten vardı arkadaşlar, paylaşımlara göz atmıyoruz heralde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş