Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 THQ Nordic oyunun duyurusunu yapmış. 2018 yılında PC, PS4 ve Xbox One'a çıkacak. Fury karakterini oynayacağımız oyun, serinin diğer oyunlarından bildiğimiz şekilde hack & slash türünde. Amazon'da ön siparişe açılmış. http://www.ign.com/articles/2017/05/02/darksiders-3-announced-a-ign-first https://www.polygon.com/2017/5/2/15513730/darksiders-3-story-details-images-leak-ps4-xbox-one-pc-thq-nordic Quote Return to an apocalyptic Earth in Darksiders III, a hack-n-slash Action Adventure where players assume the role of FURY in her quest to hunt down and dispose of the Seven Deadly Sins. The most unpredictable and enigmatic of the Four Horsemen, FURY must succeed where many have failed - to bring balance to the forces that now ravage Earth. Darksiders III is the long-anticipated, third chapter in the critically-acclaimed Darksiders franchise. Play as FURY - a mage who must rely on her whip and magic to restore the balance between good and evil on Earth! Harness FURY's magic to unleash her various forms - each granting her access to new weapons, moves and traversal abilities Explore an open-ended, living, free-form game world in which FURY moves back and forth between environments to uncover secrets while advancing the story Defeat the Seven Deadly Sins and their servants who range from mystical creatures to degenerated beings Darksiders signature art style - expansive post-apocalyptic environments that take the player from the heights of heaven to the depths of hell, dilapidated by war and decay and overrun by nature https://www.amazon.com/dp/B071RMFRFH?tag=editorial08-20&ascsubtag=d201c92f-c40b-4b6b-ada7-f490e5c19d1a&th=1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Gelse de oynasak, özledim Darksiders'ı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Red head ve kamçı her türlü oynanır TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Sonunda şu Darksiders 2yi oynamam için bi nedenim oldu.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Diğer Darksiders'lardaki karizmatik elemanlardan sonra bu eli kırbaçlı kızıl hatun pek hafif kalmış geldi bana. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Darksiders 1' i yani War karakterini canlandırdığımız ilk oyunu oynadığımda epey güzel gelmişti. Bir DMC türevinin açıklığında doyurmuştu, 2. yi oynamaya bende yeltelenmedim ki özellikle benim seveceğim bi Death karakteri vardı ama oyun genel manada dönme dolap aksiyondan öte bulmacalı falanmış heralde bir arkadaş bahsetmişti. Hani sevmediğimden değil ama ilk oyunda bile bulmaca işlerinden bunaldığım olmuştu zamane grafiğine göre kaldıramam diyip oynamamıştım. Buda şimdi hatun karakterle yeniden yandan yemiş gibi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Bunu görmemiştim harika, devamı geliyor demek ki bir ara battı felan deniyordu sonra birileri devralmıştı galiba iyi olmuş. 1 ve 2 yi severek ve sindirerek oynamıştım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Taze bir kısa oynanış atalım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Çıktı....Puanlar pek hoş durmasa da sevenlerini(misal ben) üzüleceğini sanmıyorum. OpenCritic: 69 Metacritic (PS4): 64 Metacritic (PC): 72 Niche Gamer 90 God is a Geek 90 Areajugones 90 Gadgets 360 90 The Games Machine 87 Hobby Consolas 85 Spaziogames 85 Gamersky 82 Shacknews 80 Windows Central 80 Game Informer 80 Destructoid 80 GamingBolt 80 Digitally Downloaded 80 Softpedia 75 PlayStation Universe 75 Merlin'in Kazanı 74 TechRaptor 70 IGN 70 PC Invasion 70 GamesRadar+ 70 Press Start 70 RPG Site 70 TheSixthAxis 70 Worth Playing 70 GameMAG 70 Critical Hit 60 Push Square 60 Daily Mirror 60 AusGamers 58 Stevivor 50 VideoGamer 50 Game Revolution 40 GameSpot 40 CGMagazine 40 Game Rant 20 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 IGN 70 ? Merakımdan kureklisi düşmüş indirdim, 60 altındaki puanlar bana göre haksızlık, gerçi fazla oynamadım bir 30dk bakabildim ama şu fiyatını haketmiyor ama bir 20$ inerse alınır. Oyunun en belirgin ozelliği cidden zor olmuş, zor yani oynanış değil npcler felan 3 atıyor bos 2 attı(gerçi o biraz benim hatamdı) ama 3-4 lü bir grup gelirse eskitiyor can pot yoksa kesin gg oluyor, npcler bizim gibi aynı fazla seri geldi bana. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 İndirime girmesini bekliyorum açıkçası. Seriyi seviyor olsam da bu fiyatla alınabilir olduğunu düşünmüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Bir diğer saçmalık da ölünce taaa baştan başlıyor, yetmiyor o ara öldürdüğünüz bütün yaratıklar tekrar sizi bekliyor. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 (düzenlendi) On 11/30/2018 at 12:09, Psikobat said: Bir diğer saçmalık da ölünce taaa baştan başlıyor, yetmiyor o ara öldürdüğünüz bütün yaratıklar tekrar sizi bekliyor. then it's a total bs Ocak 15, 2019 TatanQa tarafından düzenlendi Firienholt and Psikobat beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Trainer olsa çekilmez, ben dayanamadım daha o gün silmiştim Gerçi zoru sevenler sevebilir ama nereye kadar, oyun dediğin stres atmak içindir strese sokmak için değil TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş