Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 07:49 türkiye de sadece 65 inch s90d ler qdled miş. samsung un telefonlardaki exynos, snapdragon hikayesini tvlere de adapte etmesi ilginç Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 12:39 On 1/14/2025 at 11:44, Atrin said: Allahım iyi ki samsung 77s90d almamışım verilmiş sadakam varmış delirirdim ben. Atrin and Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 15:58 Tam anlamadım. 77s90d sorunlu seri mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 16:20 (düzenlendi) woled paneli beğenmiyorlar sanırım hocam. bu esnada 9 yıllık ips TV'min edge backlight strip'inde bazı ledler arıza yaptığı için TV'nin bazı bölgelerini mor izleyen ben. Perşembe günü saat 20:53 Peregrine tarafından düzenlendi typo SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:03 14 hours ago, Peregrine said: woled paneli beğenmiyorlar sanırım hocam. bu esnada 9 yıllık ips TV'min edge backlight strip'inde bazı ledler arıza yaptığı için TV'nin bazı bölgelerini mor izleyen ben. Aynı parayı ödeyip farklı panel almayı beğenmiyorlar. Bunu da üreticinin düzgün ve açık bir şekilde ifade etmemesinden de rahatsız oluyorlar. Parayı ağaçtan toplamayanlarda böyle bir refleks olabiliyor. Peregrine and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce e yani bütün incelemeler qd-oled üzerinden dönüyor. yok renkleri şöyle güzel yok parlaklığı böyle güzel. w-oled panel bunları veremiyor ki. LG C4 e gaza geleyim dedim yılbaşı öncesi 130k olan tv 170-180k lara çıkmış amk Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce 58 dakika önce, Atrin said: yılbaşı öncesi 130k olan tv 170-180k lara çıkmış amk https://www.youtube.com/watch?v=aYl1pcz2TtA Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş