Mesaj tarihi: Kasım 27 Bu televizyon niye bu kadar ucuz? TCL 50P635 - 14bin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 27 2 hours ago, wazzap said: Bu televizyon niye bu kadar ucuz? TCL 50P635 - 14bin insanlar artık daha büyük paneller istiyor. 50 malesef çok küçük. 55" giriş olmalı, ben 77" aldım, dev gibi geldi ilk ama şuan o zaman "alınabilir" fiyatlar varken almışken 85" alsaydım diyorum 77" gözüme küçük gözüküyor. o yüzden belli bir boyut altındakiler artık ucuza bulunuyor... https://www.displayspecifications.com/en/model/aa9a2c99 benim açımdan 60hz olması çöp statüsüne taşıyor bir TV'yi. gerçekten çöpe yatırım, en ufak bir konsol bağlama düşünceniz olmasa bile 60hz panel alınmamalı. diğer çöp statüsü de input lag 15ms... sadece kıyas olsun diye yazıyorum benim oled 1 ms. ölü yatırım olur bana sorarsan. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28 Amaç televizyonu sadece televizyon olarak kullanmak ve günde 1-2 saat bir şeyler izlemekse neden çöp olsun? Bende 58 inç olanı var, üstteki maksatla kullanıyorum ve memnunum. Eğer bu boyut sizin için yeterliyse ve sizin de niyetiniz televizyonu sadece televizyon olarak kullanmaksa "bence" başka bir modele bakmanıza gerek yok. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28 Geçen "YİNE" Sony televizyonumuz patladı. bu sefer anakart gitmiş. Allahtna tamir ile kurtartdık yoksa anakart değişimi istiyorlardı. O da 18bn TL idi, hayatta vermezdim. Öyle göz gezdirirken gördüm bunu. Zaten annemler izliyor, 120Hz'e vs gerek yok. Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28 5 dakika önce, wazzap said: Geçen "YİNE" Sony televizyonumuz patladı. bu sefer anakart gitmiş. Allahtna tamir ile kurtartdık yoksa anakart değişimi istiyorlardı. O da 18bn TL idi, hayatta vermezdim. Öyle göz gezdirirken gördüm bunu. Zaten annemler izliyor, 120Hz'e vs gerek yok. Aaa olur mu çöp o çöp😬 😬😬😬 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28 6 hours ago, wazzap said: Geçen "YİNE" Sony televizyonumuz patladı. bu sefer anakart gitmiş. Allahtna tamir ile kurtartdık yoksa anakart değişimi istiyorlardı. O da 18bn TL idi, hayatta vermezdim. Öyle göz gezdirirken gördüm bunu. Zaten annemler izliyor, 120Hz'e vs gerek yok. Tam anne baba modeli. Fiyatı da iyiymiş cidden. TCL en eski markalardan, Türkiye'ye yeni girdi sadece. Baldızlara farklı bir modelini aldırdım çok memnunlar. Eğer bu modele ait kullanıcı yorumları da tatmin ediciyse alınıp geçilir. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 08:56 LG C4 OLED mi Samsung S90D QD-OLED mi sizce ? Rtings best tv 2024 olarak samsung diyor. Türkiyede samsung daha ucuz 77inç boyunda c4'e göre. Samsungda dolby vision yok tek eksisi o gibi. Günlük hayatı ne kadar etkiler tabi tartışılır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 15:29 6 saat önce, Atrin said: LG C4 OLED mi Samsung S90D QD-OLED mi sizce ? Rtings best tv 2024 olarak samsung diyor. Türkiyede samsung daha ucuz 77inç boyunda c4'e göre. Samsungda dolby vision yok tek eksisi o gibi. Günlük hayatı ne kadar etkiler tabi tartışılır. Tabiiki c4. MilesTeg beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 17:34 8 saat önce, Atrin said: LG C4 OLED mi Samsung S90D QD-OLED mi sizce ? Elini korkak alıştırma. Almışken G4 al Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:18 19 hours ago, Squall said: Tabiiki c4. neden hocam var mı bir nedeni ? @Najaz G4 iyi güzel de 77 inç boyunda tv stand'ı ile gelmiyor. sadece duvara monte imkanı var ve benim öyle bir imkanım yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 11:25 5 dakika önce, Atrin said: neden hocam var mı bir nedeni ? @Najaz G4 iyi güzel de 77 inç boyunda tv stand'ı ile gelmiyor. sadece duvara monte imkanı var ve benim öyle bir imkanım yok. Ben samsungu qled zannettim salakça model isimlendirmesinden dolayı. Dolby vision olmaması kötü bence. Yayınların çoğunda dv mevcut artk. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 13:49 2 saat önce, Atrin said: neden hocam var mı bir nedeni ? @Najaz G4 iyi güzel de 77 inç boyunda tv stand'ı ile gelmiyor. sadece duvara monte imkanı var ve benim öyle bir imkanım yok. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c4-oled-vs-lg-g4-oled/49541/49542 Şöyle deli detaylı bir c4 vs g4 var Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 10:38 23 hours ago, Squall said: Ben samsungu qled zannettim salakça model isimlendirmesinden dolayı. Dolby vision olmaması kötü bence. Yayınların çoğunda dv mevcut artk. Dolby vision olmamasi kotu evet ama samsung un renk canliligini ovmusler ve sanirik bir tik daha parlak c4 e gore. 20 hours ago, CandleGarden said: https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c4-oled-vs-lg-g4-oled/49541/49542 Şöyle deli detaylı bir c4 vs g4 var G4 super tv de dedigim gibi duvara monte oluyor sadece. Benim icin mumkun degil maalesef. Bi de fiyat olarak da cok yukseklerde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 11:05 (düzenlendi) Chatgpt boyle diyor Quote User Recommendations: • Choose the Samsung S90D if you value higher brightness, vibrant colors, and a better gaming-focused feature set for most games (especially in bright rooms). • Go with the LG C4 if Dolby Vision HDR, accurate colors, and an excellent streaming experience are priorities, especially for darker content in moderate lighting conditions. Both TVs are highly rated and perform well across the board, but the Samsung S90D edges out for general versatility, while the LG C4 wins for its balanced performance and Dolby Vision support canli renk takintim yok. Salon asiri aydinlik olsa bile panjurlari yarim kapatarak cozuyorum simdiki sony ile. Kafa kafaya iki tv nerdeyse. Dolby vision o kadar onemli mi bilemiyorum. Su anki televizyonumda var ama acikcasi tam olarak normal hdr ayarlardan ne farki var bilmiyorum. https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c4-oled-vs-samsung-s90d-s90dd-oled-qd-oled/49541/49703?threshold=0.01 bunu okuyunca aklım samsung'a kayıyor ama kendimi tam ikna edemiyorum. Pazartesi günü saat 14:02 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce Bütün incelemelerde samsung s90d öneriliyor. dolby vision olmamasına takılmıyor kimse. tv yüksek parlaklığa çıkabildiği için çok önemli değil diyorlar. benim için en kritik nokta tv game mode'da hdr brightness'ı düşürmüyor. LG C4 baya düşürüyor. G4 düşürmüyor tabi. Samsung S90D nin tek kötü yanı kalite kontrol. bazı tv ler yamuk geliyormuş. rtings'in satın aldığında arka frame oynadığı için hdmi 3-4 kullanılamıyor çünkü plastik kasa girişleri kapatıyormuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce (düzenlendi) 9 dakika önce, Atrin said: Bütün incelemelerde samsung s90d öneriliyor. dolby vision olmamasına takılmıyor kimse. tv yüksek parlaklığa çıkabildiği için çok önemli değil diyorlar. benim için en kritik nokta tv game mode'da hdr brightness'ı düşürmüyor. LG C4 baya düşürüyor. G4 düşürmüyor tabi. Samsung S90D nin tek kötü yanı kalite kontrol. bazı tv ler yamuk geliyormuş. rtings'in satın aldığında arka frame oynadığı için hdmi 3-4 kullanılamıyor çünkü plastik kasa girişleri kapatıyormuş. Düşürüyor parlaklığı game modda ama bir bildiği varki düşürüyor. Neredeyse 2 yıldır nonstop oyun oynuyorum c2 de sıfır sorun. Üstelik aldığımdada ikinci eldi. 6 saat önce Squall tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce 6 dakika önce, Atrin said: Samsung S90D nin tek kötü yanı kalite kontrol. bazı tv ler yamuk geliyormuş. rtings'in satın aldığında arka frame oynadığı için hdmi 3-4 kullanılamıyor çünkü plastik kasa girişleri kapatıyormuş. Türkiye'de yaşadığımız gerçeğini dikkate alıp bu riske girmemek mantıklı olur. Sana gelen TV'de bu bahsettiğin sorun çıkarsa servis raporuydu, değişimiydi vs. derken sinir-stres sahibi olabilirsin durduk yere. "Paramla rezil oldum" mesajını görebiliriz burada... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce (düzenlendi) 25 minutes ago, Najaz said: Türkiye'de yaşadığımız gerçeğini dikkate alıp bu riske girmemek mantıklı olur. Sana gelen TV'de bu bahsettiğin sorun çıkarsa servis raporuydu, değişimiydi vs. derken sinir-stres sahibi olabilirsin durduk yere. "Paramla rezil oldum" mesajını görebiliriz burada... kesinlikle. mutfak sektöründe olan bir arkadaşıma sordum tanıdık bayii var mı diye bakalım haber bekliyorum. @Squall hocam tamam burn-in için yapıyor da bu seneki B4 serisi bile C4 kadar düşürmüyor. Bir gariplik var C4'de o konuda. 77inçte S90D 110k lara kadar bulunabiliyor. LG 77 C4 135k larda. izleme açısı, color volume falan Samsung hep daha önde. samsung çok sevdiğim bir marka değil o yüzden gaza gelip alamıyorum çat diye. ah sony ah. neden çıktın ülkeden. gerçi güncel sonylerde alınacak model de yok. 5 saat önce Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş