Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Adamın üstüne şarjör boşaltıyorum adam ölmüyor. Bu ne biçim oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 28, 2019 Adamın üzerinde level3 kask, level 3 yelek vadı diye kendini teselli edebilirsin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 30, 2019 Pubg ustalaşmak biraz zaman alıyor. Düz mantık tabi oyunda, eklentiler çok farkettiriyor ki onlara rağmen silahla takır takır tarayayım kafası yaşatmıyor. Survival oyun olması olarak güzeldi bir müddet arkadaşların ısrarıyla oynadım ama beni çabuk sıktı. Özellikle 30dk uğraş et, sonra bir aksiyona giriyorsun çata pata küt gidiyorsun olayı sıkkınlık yaratıyor. Sona kadar dayanamadıysan zaten o girdiğin çatışma sonrası sona doğru sürüklenmek oldukça güç bela bir duruma dönüşüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Apex: Legends varken yüzüne bakmam artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2019 (düzenlendi) PUBG bence cok cok iyi bir FPS. Grafikler, oynanis dinamikleri, fizik motoru, silah modellemeleri, sesler vs. Mesela pozisyonel sesin daha iyi oldugu bir oyun hatirlamiyorum ben. BFV'de cop resmen. Ben hemen hemen hic beceremiyorum o ayri Millet cook iyi oynuyo, biraz popularitesi dussun, yalniz kekolar kalsin diye bekliyorum Daha farkli oyun turleri ekleser super olur. Battle Royale gibi cok yavas ilerleyen bir oyun modunda ustalasmak cok zaman aliyor. Mesele ates etmek, BF'deki gibi reflex haline gelemedi bende 2 senedir. Aralık 6, 2019 MonkeyBusiness tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş