Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 (düzenlendi) SATILDI Bunu daha önce de satılığa koyup geri çekmiştim, ancak bu sefer kesin satıyorum. Hiçbir sorunu yok, kozmetik olarak yeni gibi. Beşiktaş elden teslim, kargo işi zor olur, elden satılmazsa ileride düşünebilirim. Nisan 28, 2017 kronus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 (düzenlendi) Up Nisan 16, 2017 kronus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Hocam bedavaya veriyorsun onu söyleyeyim. DH'de 450'den açıyorlar kapıyı DFGT için... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 (düzenlendi) Elimde momo olmasa direk saldirirdim. Nisan 16, 2017 Squall tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 3 saat önce, Najaz said: Hocam bedavaya veriyorsun onu söyleyeyim. DH'de 450'den açıyorlar kapıyı DFGT için... Neyse, bu foruma özel 250 diyorum, oraya ayrı ilan açarım. Teşekkürler bilgilendirme için. Yurt dışı yolları göründü, 3 ay içinde çok şey satmam gerekiyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 Bu setin pedal ve vitesi konusunda söylenecek çok şey yok ama direksiyon kısmı fiyatına göre efsanedir. 250 tl'ye kaçmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 @Squall Sen bu seti al. Momo'yu 200 TL'ye 2 günde satarsın. 50 TL farkla DFGT'ye terfi etmiş olursun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 16, 2017 (düzenlendi) @kronus Eğer İstanbul'dan bir alıcı çıkmazsa, Ankara'dan talibim. Acelem yok, alıcısı çıkmazsa isteğiniz zaman bana dönebilirsiniz. Nisan 16, 2017 Idefix tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 @Idefix Kargo işi nasıl olacak tam bilemiyorum. Büyük kutu olunca karşı ödemeli almıyordu bazı kargo firmaları. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 17 saat önce, kronus said: @Idefix Kargo işi nasıl olacak tam bilemiyorum. Büyük kutu olunca karşı ödemeli almıyordu bazı kargo firmaları. @kronus PM attım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş