Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Nt ne abi? Nice try mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Gerenk yok, ben buldum manasına. нет yani, Rusça kısaltmasıdır. ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hakancez' e rus bir bot mu diyorsun Tolga abi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 rus lafı geçince sebepsiz bi heyecan oldu bende. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 @@emre666 Bir kıpraşma, hareketlenme mi oldu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 evet sayın hocam, tüm vatandaşları meydanlara davet edildiği zamanki gibi bir kalkışma. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Dikkat et lan, tank mank geçmesin sonra Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 (düzenlendi) @@emre666 Demokrasimizin temel direği, özgürlüğümüzün teminatısın Emreciğim.. Ulen 2 harften konu nereye geldi... Nisan 5, 2017 Najaz tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Harbiden çok ilginç bir mesaj dizisi olmuş, ilgiyle takip ediyoruz ama hakancez şikayet ederse bu dahil bütün alakasız mesajları sileceğim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 @@stardust ahahaha Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 (düzenlendi) Metin bazlı forumlarin atalarinda kullanirdik NT yi. Yas ortalamasi bu kadar fazla olan forumda denk gelmeyen olmasi ilginc geldi... O zamanlar bu tarz kisa yazilar ilanlar veya yorumlar baslik kismina yazilirdi. Mesajin icinde yazi olmadigini anlatmak icinde NT notu konurdu. Hani bosuna mesajin icine bakmayin baslikta yaziyor demenin kisa yoluydu yahu... NT note in the title Edit. Bende monitoru bulduk diye sevinmistim bu kadar mesaj olunca... Nisan 6, 2017 hakancez tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş