Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Forum Kullanıcı Adı PSN ID Gamertag kronus cagdas012 cagdas012 Bloody Baldoz Baldoz Atrin AtrinEfe - emre666 - emre666 srk serkansertbas - Erwin aykut10 - ionian ioniangamer - Narcissus supocan supocan Meza Player3391 - Ozan Başeski ozanbaseski72 Ozan Baseski DeepDark Tuygur Tuygur Vieri ozcelika - Ranilin Ranilin-USA - YaRiLeTkEn YaRiLeTkEn_TR - Makaan Sivridis AnacoN AnacoNDP AnacoNN Volkan cezmicezveci Ayrıca, PS4 ve Xbox One için WhatsApp üzerinde gruplarımız var, katılmak isteyenlere özel mesaj ile davetiye linki gönderebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Forum Kullanıcı Adı PSN ID Gamertag Bloody Baldoz Baldoz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 gamertag: emre666 kronus ekleyim seni live da. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 gamertag: emre666 kronus ekleyim seni live da. Ben ekledim seni. Ben çok geriden takip ediyorum yalnız xbox tarafını, Halo MCC alanları beklerim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 yeni gears of war çıksın toplarız takımı yeniden. şimdiki oyunlarda iş yok. çağlar , ihsan abi ses verin? sizde kayıt olun şimdiden sonra dördüncü arıyoruz. Narcissus beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 psn id: serkansertbas şu an bende sadece fifa 15 ve gta 5 var. eğer toplu olarak oynadığınız bir oyun var ise bende katılabilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 GTA5'de ekip kurup heist'lara girilebilir. Var mı üçüncü, dördüncü? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 gta 5 online hiç oynamadım, akşam eve geçince sizleri eklerim, eğer müsait olursanız sesli iletişimde kurarak bir deneme yapabiliriz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ben de pek oynamadım, bu akşam bir deneyelim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 psn id: aykut10 Fifa 15, GTA V var. İngilizce bilip ağzı bozuk şizofren bir Hollandalı ve Amerikalıyla birlikte Pro Clubs oynamak isteyen olursa, Fifa 15'de takımımız mevcut. Ama çelik gibi sinirler lazım, zira maç boyu hakaret ve sürekli konuşmaya hazırlıklı olmalısınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 ben fifada daha önce pro club oynaamamıştım, hafta sonu biraz baktım, bence akşamları 1-2 saat zaman ayırabilen arkadaşlar varsa bir klüp kuralım derim. Gerçi benimde yeni kızım oldu, çok zaman ayırabilecekmiyim bilmiyorum ama uyuduktan sonra girebilirim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 psn id: ionaingamer gta heist, destiny raid, bloodborne co-op' a varım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 psn id: ionaingamer gta heist, destiny raid, bloodborne co-op' a varım. Su raid'leri bir yapalim artik. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 yeni gears of war çıksın toplarız takımı yeniden. şimdiki oyunlarda iş yok. çağlar , ihsan abi ses verin? sizde kayıt olun şimdiden sonra dördüncü arıyoruz. Gears cıksın 3.de 4.de olurum aynı anda sorun diil de .. 2016da gibi.. Psn : supocan (aktif olmayabilir) Gamertag : supocan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 psn : Player3391 gamertag : N/A Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Su raid'leri bir yapalim artik. Aynen daha bir kere bile raid yapmak nasip olmadı. Ama burada bizden başka Destiny oynayan varmıdır hiç bilmiyorum. . Olmadı forumca bir heist yaparız gibi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 psn id: ionaingamer gta heist, destiny raid, bloodborne co-op' a varım. hocam bloodborne da tam neredesiniz ve kaç levelsınız. coop a varım ben. bu arada forumdan gta5 için heist e girersek güzel olur. ben 3. heis mission'ında finalde kaldım. genel adamların hepsi mal çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ben daha hic yapamadim Heist, ama oynarim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 @Atrin Eve gidince tam olarak kaldığım yeri söylerim ama 3. boss' u da geçmiştim ve bohçalı npc lerin olduğu bir yerdeydim, level' ım 51 idi hatırlatığım kadarıyla. Artık o kadar zorlanmaya başladım ki yeter artık deyip Witcher 3 ' ü beklemeye başladım. Ama 2 veya hatta 3 kişiyle bu güzel oyuna tekrardan dönüş yapmak isterim. Bu akşam saat 19:30 gibi psn de online olarak sizi arkadaş listeme ekleyeceğim, hatta eğer denk gelirse co-op a hemen başlayabiliriz. @kronus Ben de daha henüz heist yapamadım, en kısa zamanda bir deneyelim derim... Şu anda bile 3 kişi olduk... Bloody beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Aksam PS4'culerle Heist mi yapsak? Bir de haberlesmek icin PS4/XB1 diye whatsapp gruplari kurulabilir aslinda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bu akşam bana uymuyor anca gece 11 den sonra falan sanırım eve dönmüş olurum o zaman size uyarsa yaparım ben heist. whatsapp grubu mantıklı bence çünkü buraya yazılanı herkes herzaman görmeyebiliyor. Whatsapptan daha anlık gruplar oluşturup girebiliriz gibi. Bende ties ten başka kimsenin numarası olmadığından ben yapamam. Var mı üstlenicek bu görevi birisi ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ben halledeyim. Ozelden numaranizi ve platformunuzu (ps4 / xb1) soyleyin, gruba ekleyeyim ekleyeyim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ps 4 için olan whatsapp grubuna bende girmek isterim. gerçi perşembeden sonra yurtdışında olacağım ama sonraki hafta bende katılabilirim. numaramı özelden gönderdim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş