Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Shadow of Mordor'un devam oyunu. Yeni oyunda Mordor'u ele geçirmek için mücadele edeceğiz. İşin içinde One Ring'de var. Sauron'la karşılaşabileceğimiz de ihtimaller arasında. "Kendi ordunuzu kurmak için düşman hatlarının arkasına gidecek, kaleleri fethedecek ve Mordor'u içeriden kontrolünüz altına alacaksınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ilk oyunun bence tek eksiği mekan azlığıydı. oyunun adı mordor tabi ama sürekli mordor'un çorak topraklarında dolaşmak biraz baymıştı beni Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Bi önce ki oyun gayet güzel bir konseptti, middle erathün cazibesiylede birleşince güzel birşeyler çıkmıştı. Şimdi introda Balrog ve Nazgulleri falan bile görmek anıları depreştiriyor, beklenenler arasına girsin şimdiden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Ben Batman istiyom :/ Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Önceki oyun iyiydi. Av ve stealth görevleri haricinde çok beğenmiştim. İnşallah bozmadan devam ederler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Bence ilki çok ama çok güzeldi. @@brujah 'ın da dediği gibi mekan azlığı vardı sadece. Bu oyun motorunda neden ana karakterler olmuyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 İlk oyun muhteşemdi, bundan da aynısını bekliyorum açıkçası. Balrog'u görünce heyecan yaptım bir an... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Bu oyun motorunda neden ana karakterler olmuyor Nasıl yani ? SpeCTRuM beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Ana hikayeye yedirilirse olur niye olmasın. Gollum vardı mesela. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Nasıl yani ? Mesela Gandalf veya Aragorn olamıyoruz. Bu arada "oyun motoru" demişim, oyun motoru ne ya Oyun yani Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Gene efsane bir şey geliyor sanırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Halen ilkini oynuyorum , bu ikincisi çok fena Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Oynayanlar pek birşey yazmamış ben hortlatmış olayım. İlk Oyun hakkaten çok iyiydi, iyi akıl edilmiş hikaye ve işleyiş vardı. ben 1ayda ilkini bitirmiştim bu nisan ayı hatta mayısın 2 haftası bu oyunla geçti, geceleri iyi mesai yaptırmıştı bu yaşta. Ben aslında 2.sini ilk diye oynayacakken tavsiye üzerine 1.sine yöneldim, zamanında DH'de tanıtımını izleyip unuttuğum bir oyunmuş az çok birşeyler hatırladım zevkle bitirdim. Adamların ufku 2. oyunda açılmış hem mekanlar ciddi seviyede geniş tutulmuş hemde hikayeye daha bir derinlik katılmış. bunuda bitirmem 2aya yakın sürdü ama bitti. Acaba 3.sü olur mu diye beklerken yeni aldığım PS4Pro'da hediye geldiği için tadını çıkara çıkara seriye yeniden başladım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş