Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 (düzenlendi) PC'de takılı 3 tane 2 GB 1600 MHz'lik CL8 Team Xtreem ramler var. Şunlardan olması lazım, http://www.hepsiburada.com/team-xtreem-dark-6gb-ddr-1600mhz-cl8-triple-channel-bellek-kit-3x2gb-tm3xd1600c86gt-pm-bd750069 novabilgisayar'dan alınma ve ömür boyu garantili diye biliyorum. 7 yıldır kullanıyorum, herhangi bir sorun çıkmadı. Zamanında i7 920yle beraber almıştım. Bizim foruma özel ramlerin hepsi 70TL. Gerçekten ihtiyacı olup maddi durumu olmayan bir tanıdığa falan verilecekse de bir şeyler yaparız. Şubat 6, 2017 wazzap tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Gerek kalmadı gibi arkadaşlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Başlik hatali olmuş. WTB, WTS diye yazilmaliydi... wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 WTB, WTS görünce aklıma "meet in front of AH" geldi. (World of warcraft) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Neyse arkadaşlar, satış devam. RAM ihtiyacım kalmadı ama elimdekileri satmam gerekiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 İhtiyacı olan yok sanırım. Turuncu foruma koyacağım artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Daha pahalıya turuncu forumdan almak isteyen varsa da çekinmesin. Fiyatı düşürdüm. 70TL Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Ürünlere talibim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 superman'e satılmıştır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş