Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Arkadaşlar ipadimde birkaç resim bulunuyor eski tarihli ne yaptıysam silmeyi başaramadım. Şuan resetleme şansımda yok uygulamalarımdan dolayı. iCloud'da bu fotoğraflar görünmemekte. Çok fazla anlamıyorum bu apple zımbırtılarını validenin ipadi rica etti silmem için. iTunes yüklemek istemedim bilgisayara icloud'dan hallederim sanıyordum birde artık dosya bırakacak bilgisayarıma birazda onun için kısa bir çözümü varmıdır bu resim dosyalarını silmenin mümkünse hepsini veya bir uygulama bulunuyormu? Saygılar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 iTunes dışındaki yükleme programlarını kullanın. İpad'e dışarıdan yüklenen fotoğraflar iPad tarafından silinemiyor genel olarak. Program olarak iTools kullanabilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 iTunes dışındaki yükleme programlarını kullanın. İpad'e dışarıdan yüklenen fotoğraflar iPad tarafından silinemiyor genel olarak. Program olarak iTools kullanabilirsiniz. Teşekkürler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş