Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 witcher 3 zamanlarında da vardı böyle oyunu ilk çıktığı anda oynayıp herkese performansı kötü, bug dolu vs. anlatanlar. ben son patch'ten sonra oynayıp bunların hiç birini görmemiştim... jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 20 saat önce, TiesTorN said: witcher 3 zamanlarında da vardı böyle oyunu ilk çıktığı anda oynayıp herkese performansı kötü, bug dolu vs. anlatanlar. ben son patch'ten sonra oynayıp bunların hiç birini görmemiştim... witcher 3 çıktığında aman yarabbi diyordu millet hatalara. sonra dünyanın en çok satan ve oynanan oyunu oldu. cyberpunk2077 de aynı yolda ilerliyor. rammstein and TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Oyunu bitirinde öyle konuşalım. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 6 hours ago, Squall said: Oyunu bitirinde öyle konuşalım. senin bahsettiğin muhtemelen oyunun genel kalitesi, ona oynamadan yorum yapamam ben sadece yaşanan bug'lardan bahsediyorum. oyun beklediğim kadar iyi olmayabilir ona eyvallah, ama ben sabredip bekledikten sonra oynadığım zaman bug olmayacak, kısa ve net. bugsız olarak oynayıp oyun hakkında yorumumu yaparım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 On 9/19/2022 at 9:51 AM, jackjoker said: hazır oyun %50 indirime girmişken alayım dedim. son patch ile oyun "olmuş". şimdiye kadar hataya rastlamadım. hele ilk o başlarda ki bug'lar tamamen düzelmiş. adamlar resmen witcher3 de yaptıkları gibi yaptılar. önce çöp çıkarıp sonra arşa çıkardılar. steam de en çok satılan ve oynanan oyunlarda başta. her geçen gün sayı artıyor. demek ki 2 yıl daha bekleyip öyle çıkarsalardı o başta yaşanan hayal kırıklıkları hiç olmayacaktı. Witcher 3'ü de, Cryberpunk 2077'yi de release olduğu an oynamaya başlamış biri olarak buna katılmıyorum. Evet witcher 3'de de bug mevcuttu ama oyunu oynamaya engel teşkil etmeyen, irili-ufaklı bazı minor bug'lar vardı. takriben 2 ay içinde de tertemiz oldu oyun. Cyberpunk'da ise ana quest'lerde bile glitch oluyor, oyun takılı kalıyor, ilerlemiyor, taa o queste başlamadan önce kaydedilen, 2-3 saat geriye gönmeniz gereken save dosyalarına ulaşmak gerekiyordu. oyunu oynanabilir hale getirmeleri bile en az 6 ay sürdü, ki çıkış tarihi kaç kez ertelendi buna değinmiyorum bile... Ben cyberpunk'ı da %100 yaparak bitirdim ve beğendim, fakat bug olsun ya da olmasın, oyun olarak Witcher 3'ün yanına yaklaşabilecek bir oyun değil. Witcher 3 kült bir klasik, zamansız bir oyun iken, Cyberpunk zamanının çok iyi oyunlarından fakat unutulmaya mahkum bir oyun bence. 5 hours ago, TiesTorN said: senin bahsettiğin muhtemelen oyunun genel kalitesi, ona oynamadan yorum yapamam ben sadece yaşanan bug'lardan bahsediyorum. oyun beklediğim kadar iyi olmayabilir ona eyvallah, ama ben sabredip bekledikten sonra oynadığım zaman bug olmayacak, kısa ve net. bugsız olarak oynayıp oyun hakkında yorumumu yaparım. şu saatten sonra hala bekliyorsan bu senin bugsız oynamaya isteğin ve mükemmeliyetçi olmandan değil, tamamen pintiliğindendir arkadaş. bu kadar net. bu mesajımı da silersen dükkanına gelir, ağzının ortasına sıçarım bunu da bil Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 23, 2022 yoo kaç defa alıp almamak arasında gittim geldim indirime girdi kaç defa... son patch çıkmadan almak istemedim. not: gel de oralet içiriyim sana stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 23, 2022 Oyunun bugını falan geçin quest yapısı sırası vs temellerinden bozuk karman çorman olmuş içine edilmiş bir oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 1.6 patch de çıkmış... 1.7'de ise oyuncuların şikayet ettiği bazı temel oyun dinamiklerini de değiştireceklerini söylüyorlar. sabırla bekliyorum. çıktığı gün saldırıp oynayanlarla benim oynadığım tamamen farklı oyunlar olacak heralde bu gidişle TatanQa and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 şu görüntü şu ana kadar söylediklerimi tamamen doğrular nitelikte. sabreden derviş muradına daha ermemiş ama erecek az kaldı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Ben de %20 civarını oynayıp bırakmıştım, tamamlansın da baştan oynayıp bitirelim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Ben de yarım bırakmıştım, 152,8 saat olmuş sadece Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 bakmayalı 1.61 patch de çıkmış, yine bir dünya bug fix... adamlar yardırıyor valla. oyunun üstünden 2 sene geçti hala patch geliyor çok enteresan. cdpr'ı bu yüzden seviyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 (düzenlendi) Valla hiç enteresan değil. %50 tamamlanmış oyunu piyasaya sürdükleri için hala yardırmaları normal. GTA1 de olan polis kovalamacasını eklemişler mi bari oyuna ? CDPR'ı bende çok seviyorum ama bu sefer maalesef sıçtılar. Kasım 23, 2022 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 ha oyun aynı şekilde ea gibi bir firmadan gelseydi de 2 sene boyunca patch çıkacaktı yani? tamam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 6 dakika önce, TiesTorN said: ha oyun aynı şekilde ea gibi bir firmadan gelseydi EA oyunun o şekilde çıkmasına müsaade eder miydi sorusu da akla gelmiyor değil... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 On 11/23/2022 at 10:56 PM, Najaz said: EA oyunun o şekilde çıkmasına müsaade eder miydi sorusu da akla gelmiyor değil... evet gelmiyor. gelmesi için bugüne kadar EA'dan çıkan her oyunun en az 90 ve üstü skora sahip olması gerekirdi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 54 minutes ago, Najaz said: EA oyunun o şekilde çıkmasına müsaade eder miydi sorusu da akla gelmiyor değil... ME Andromeda'yı görmedin sen galiba? SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 FSR 2.1 yaması çıktı bunun da bu arada, çok bir faydasını göremedim ben. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 On 11/23/2022 at 10:56 PM, Najaz said: EA oyunun o şekilde çıkmasına müsaade eder miydi sorusu da akla gelmiyor değil... EA mi bug'lı oyun çıkartmıyor? Hangi paralel evrende? @TiesTorNbu CP 2077 için ne zaman "hah işte artık tamam oldu" diyip oynayacağız? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 3 saat önce, Pablo 'Definitive' Vader said: EA mi bug'lı oyun çıkartmıyor? Hangi paralel evrende? Bug'lı oyun var, yarım çıkmış oyun var. Hepimiz biliyoruz ki Cyberpunk tamamlanmamış bir ürün olarak piyasaya çıktı. Beta sürümünü yayınlayıp beta testlerini müşterilerine yaptırdılar resmen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 (düzenlendi) Witcher 4 Unreal Engine 5 değil mi ? Bu oyunun motoru değil ? Kasım 25, 2022 T800 tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 9 hours ago, Pablo 'Definitive' Vader said: bu CP 2077 için ne zaman "hah işte artık tamam oldu" diyip oynayacağız? valla daha önce de dediğim gibi ben cdpr'ın "bu son patch" açıklamasını bekliyorum. son patch geldiği gün benim için oynama vakti gelmiş demektir. tahminimce 2.0 (veya 2.0.1) son patch olacaktır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 26, 2022 On 25.11.2022 at 6:58 PM, T800 said: Witcher 4 Unreal Engine 5 değil mi ? Bu oyunun motoru değil ? Bu oyun Red Engine 4 abi, bundan sonraki çıkacaklar UE5 ile olacak. Witcher 4 dahil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Phantom Liberty'nin yeni trailer'ı yayınlanmış. https://www.youtube.com/watch?v=zrHb2p4YPT0 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 2, 2023 oyuna zam gelmiş, indirimde almayan beynime sıçayım artık bi dahaki indirimde eski tam fiyatından alırım süper olur Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş