Mesaj tarihi: Şubat 27, 2019 21 saat önce, Whooosh said: Nvidia ölse o fiyattan kart satmaz. Adamlar senelerdir ekran kartı fiyatlarını yukara çekebilmek için ilmek ilmek piyasayı işlediler, Amd 3 tane ekran kartı satacak diye bunca senelik stratejiyi bozmazlar. 1660ti'ın fiyatı gayet yerinde bugüne göre. Tabi satmaz. Nvidia son 2 yıldır hayvan gibi karlar açıklıyor. Sırf oyun tarafı sayesinde bunu yapıyor. Çünkü kartlarını müthiş kar marjı ile satıyor. Benim anlatmaya çalıştığım, iki firma arasındaki maliyet farkının 2 katın üzerine çıkmış olması. Nvidia neredeyse aynı performans sunan kartını rakibinin kartından yarı yarıya daha düşük maliyetle rafa koyuyor. Tu116 denen gerçek anlamda Turing mimarisi olmayan küçük boy gpu ile Amd'nin Vega 56'sına yaklaşıyor. Fiyatı rakiplerine göre uygun olsa da yapısına göre oldukça yüksek bence. Bu kartı 250 dolar altına alıyor olmalıydık. Tabi ortada bir rekabet olmayınca, bu fiyatlar bile normal gelmeye başlıyor. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 470d modelinin yeniden isimlendirilmişi de çıkıyormuş. Bu da 470d gibi Çin'e yönelik. https://videocardz.com/80264/amd-launches-radeon-rx-560xt Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 (düzenlendi) Yeri burası değil biliyorum fakat başka bir yer bulamadığım için buraya yazdım, Vega56'de Cryengine 5.5 üzerinde yapılan bir çalışmayla Raytrace gerçek zamanlı çalıştırılmış, AMD'nin bu tip gelişmeleri desteklemesi işine yarar diye düşünüyorum, hatta nvidia bile kendi mimarisinde düzenlemeye gidip bu konuya el atabilir belki RT çekirdeklerinin boyutu düşer işlem kapasitesi artırılır kimbilir? sonuçta HW olmadan bu kalite alınabiliyorsa varolan fiziksel kapasiteyi kullandırıp daha yüksek performansa çıkabilen kartlar görebiliriz sanki. Mart 17, 2019 mehmetclk tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 Çözünürlük ve fps Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2019 (düzenlendi) Öfff yine reddit, yine amd abarmış lafları vs vs... Mart 17, 2019 mamad tarafından düzenlendi rammstein and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş