Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 arkadaşlar selam, Babam için elektronik sigara almak istiyorum. yanlız bu konuda hiçbir tecrübem yok. Hangi markayı hangi ürünü tercih etmeliyim ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 https://quitsmokingcommunity.org/electronic-cigarettes/ vapor starter kit güzel. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Niçin elektronik sigara? Bence uzak durun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 www.buharistan.us Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Niçin elektronik sigara? Bence uzak durun. Çevremde sigaradan e-sigaraya geçen herkes onun bağımlısı oldu, hiçbiri sigarayı bırakmadı. Sıvısı, şarjı biten gidip bir paket sigara alıyor arada. Tanıtıldığı gibi de zararsız olduğunu hiç sanmıyorum, sadece henüz yeterince araştırılmadı. [/yeşilay] Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 [yeşilay] Zyban ile bıraktım sigarayı şimdi baktım da 1 ay 1 gün olmuş toplam tasarruf 347,05 TL İlgilenen varsa detayları yazarım ... [/yeşilay] Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Sigara içmeyen, hayatında ağzına yanan sigara koymamış biri olarak yazıyorum. Sigara ve e-sigara zararlıdır, her ikisinden de uzak durmak gerekir. Ama araştırdığım kadarıyla e-sigara sigaraya göre çok daha az zararlı, ve duman gibi derdi olmadığından e-sigara içen biri çevresindekileri pasif içici yapmıyor. Onun için nikotin bağımlısı biri için sigara içmektense e-sigara içmek daha sağlıklı bir tercih. Tekrar ediyorum imkan varsa hiçbirini kullanmayın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Benim son okuduğum yazılar, e-sigara ile hem pasif içiciliğin devam ettiği hem de sigara kadar zararlı olduğu yönündeydi. Tabi detaylı araştırmak lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş