Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Trance - Electronic - Club ve House tarzı dinliyorum ağırlıkla.Sony NWZ-A15 ile Beats Solo 2 bass yönünden tatmin etmedi.Müzik çalarımla ilgili bir sıkıntım yok ama kulaklık değişecek galiba, bu tarz müziklerde dolgun bass alabileceğim bir kulaklık arıyorum. not: kulakdışı tercih sebebim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Sennheiser HD 800 S ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 İş çıkışı mediamarkta uğradım hd800s yoktu o yüzden deneme fırsatım olmadı ama incelemelerde çok iyi bir kulaklık olduğunu okudum (fiyatıda çok pahalı) maksimum 1500 tl verebileceğim için hd800s i eledim onun yerine sennheiser in momentum modelini alabilirim zira ses kalitesini çok beğendim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 audio-technica ATH-AD900X aradığın kulaklık. Fiyat daha uygun istenirse 700X de alınabilir. İki kulaklığı da kullandım. Genel olarak evde Sennheiser PC-360 kullanıyorum. Bu aralar ATH-AD900X'le de yoğun olarak müzik dinliyorum. ATH-900X kesinlikle öneririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Amazonda 321 euro olarak görünüyor.benim müzikçalar besleyebilirmi bu kulaklığı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ben galaxy s6 ile bile kullanıyorum. Ama kullanmadığım cihazı bilemem tabiki Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ATH-AD900X satın aldım, geldiğinde tecrübelerimi yazarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ATH-AD900X satın aldım, geldiğinde tecrübelerimi yazarım. Satmaya karar verdiğinde ben 225 TL'den talibim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Satmaya karar verdiğinde ben 225 TL'den talibim. Neden 225 ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 @ İçimden öyle geldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 beats solo 2 var onu verelim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Hortlatıyorum ama benim de benzer bir ihtiyacım var alan arkadaş memnun mu onu merak ettim Yalnız 900'ler açık galiba, bunu ofis ortamında dinlemek mümkün olmaz diye düşünüyorum? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 audio-technica'nın o serisi komple açık hocam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş