Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 http://www.capcom.co.jp/residentevil7/ Heyecanla bekliyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 umarım bu sefer ellerine yüzlerine bulaştırmazlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Vr desteği olacakmış.Benim 1060_6g vr uyumluydu sanırsam.Nasıl bir deneyim çok merak ediyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 VR deneyimini google cardboard ile dandikte olsa android üzerinden denemiştim. İşin gerçek kapsamlı boyutunu düşünemiyorum aslında bende 2017' de yeni furya köklü olarak bi ihtimal bu olabilir. Uygun fiyatlara düşünce VR olayını bende ciddi ciddi düşünüyorum hem film hem oyun için falan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 VR in daha cok zamani var bence.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Şu oyunun adına Resident Evil hem de "7" dediği için Capcom'un utanması lazım ya neyse. İlk defa bir Resident Evil oyununa zerre heyecan duymuyorum. Zira oyunun Resident Evil'la vs alakası yok. Outlast'a vs daha çok benziyor. Her neyse zerre para vemem. PC'de korsan bakarım. Konsollara da ya Gold'la gelmesini beklerim ya 5$ vs olunca alırım. (O da alınacak gibiyse tabi) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 @@Bloody Korsan oynarım demeyeceksin. @@stardust Edition alacağım diyeceksin. Rica ediyorum dikkat edelim. TiesTorN and Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş