Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Anakart değiştirdiğimizde windows lisansımızda gidiyor diye biliyorum.O yüzdende nisan ayında sistem toplarken epey bir paraya aldığım win 10 pro işletim sistemi lisansı yüzünden pekte memnun olmadığım anakartımı değiştiremiyorum.Bunun bir çözümü varmı ? Microsoft'tan gelen cevap şu şekilde : Windows 10'da (1607 veya sonraki bir sürümü kullanmanız gerekir ), Microsoft hesabınızı cihazınızdaki Windows 10 dijital lisansıyla ilişkilendirebilirsiniz. daha sonra önemli bir donanım değişikliği yaparsanız Etkinleştirme sorun gidericisini kullanarak Windows'u yeniden etkinleştirebilirsiniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Box lisans kişiye ait.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 OEM' ler uçuyor anakartla. Hayalet beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 http://www.vatanbilgisayar.com/oem-windows-pro-10-64-bit-turkce.html sanırım bendeki box değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bir şey olmaz, en kötü telefonla arar aktive edersin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Windows 10'da (1607 veya sonraki bir sürümü kullanmanız gerekir ), Microsoft hesabınızı cihazınızdaki Windows 10 dijital lisansıyla ilişkilendirebilirsiniz. daha sonra önemli bir donanım değişikliği yaparsanız Etkinleştirme sorun gidericisini kullanarak Windows'u yeniden etkinleştirebilirsiniz. şeklinde microsof'tan mail aldım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Belki lazım olur diye hesapla ilişkilendirme yönteminide yazayım : Ayarlar -> Güncelleştirme ve Güvenlik/Etkinleştirme -> Hesap Ekle Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Eğer işe yaramazsa 30TL'ye şurada var aynısından. Türkçe dil olarak kurulumdan sonra değiştirebilirsiniz eğer isterseniz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Key olduktan sonra türkçe iso dosyası ile kurulum yapılabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş